۱۰ مورد از مزایای سیاه دانه برای سلامتی
سیاه دانه مزایای زیادی برای سلامتی شما داردY از نابود کردن باکتری های مضر گرفته تا تولید دوباره بافت ها و سلول های بدن، سیاه دانه بسیار موثر و مفید است.
خبرگزاری میزان -
بیماری صرع: مطالعات انجام شده نشان میدهد که سیاه دانه در کاهش تکرار تشنج در کودکانی که به درمانهای مختلف مقاومت کرده اند موثر خواهد بود. سیاه دانه دارای خواص ضد تشنجی است.
سرطان روده: سیاه دانه در مطالعات سلولی خاصیت ضد سرطانی از خود نشان داده است. این ماده میتواند از رشد سلولهای سرطانی در روده جلوگیری کند. در یکی از مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان داده شده است که این دانهها میتوانند با سرطان روده مبارزه کنند و عوارض جانبی زیادی در پی نداشته باشند.
MRSA: یکی از عفونتهای باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک با نام MRSA به درمان با سیاه دانه پاسخ خوبی داده است.
محافظت در برابر اسیب حملات قلبی: عصاره سیاه دانه خاصیت مراقبت کننده از قلب دارد و میتواند آسیب ناشی از حملات قلبی را کاهش دهد.
سرطان سینه: مطالعات اندک انجام شده نشان داده است که عصاره سیاه دانه رشد تومورهای سرطان سینه را کاهش میدهد.
سرطان مغز: مطالعه منتشر شده در مجله PLoS One نشان میدهد که thymoquinone موجود در سیاه دانه میتواند مرگ سلولهای گلیوبلاستوم را تحریک کند. گلیوبلاستوم یکی از تهاجمیترین نوع تومورهای مغزی است.
سرطان خون: یکی از ترکیبات سیاه دانه به نام thymoquinone میتواند آپوپتوز در سلولهای سرطانی را تحریک کند.
اسیب مغزی ناشی از سرب: مطالعه منتشر شده در Experimental and Toxicologic Pathology نشان میدهد که سیاه دانه قادر است آسیب ناشی از مسمومیت سرب به مغز را کاهش داده و برعکس کند.
سرطان دهان: محققان دریافته اند که thymoquinone موجود در سیاه دانه میتواند آپوپتوز سلولی در سلولهای سرطان دهان را تحریک کند.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، سیاه دانه مزایای زیادی برای سلامتی شما دارد. از نابود کردن باکتری های مضر گرفته تا تولید دوباره بافت ها و سلول های بدن، سیاه دانه بسیار موثر و مفید خواهد بود.
دیابت نوع ۲: محققان دریافته اند که تنها دو گرم از سیاه دانه در روز میتواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد و عملکرد سلولهای بتا در پانکراس را بیشتر نماید.
بیماری صرع: مطالعات انجام شده نشان میدهد که سیاه دانه در کاهش تکرار تشنج در کودکانی که به درمانهای مختلف مقاومت کرده اند موثر خواهد بود. سیاه دانه دارای خواص ضد تشنجی است.
سرطان روده: سیاه دانه در مطالعات سلولی خاصیت ضد سرطانی از خود نشان داده است. این ماده میتواند از رشد سلولهای سرطانی در روده جلوگیری کند. در یکی از مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان داده شده است که این دانهها میتوانند با سرطان روده مبارزه کنند و عوارض جانبی زیادی در پی نداشته باشند.
MRSA: یکی از عفونتهای باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک با نام MRSA به درمان با سیاه دانه پاسخ خوبی داده است.
محافظت در برابر اسیب حملات قلبی: عصاره سیاه دانه خاصیت مراقبت کننده از قلب دارد و میتواند آسیب ناشی از حملات قلبی را کاهش دهد.
سرطان سینه: مطالعات اندک انجام شده نشان داده است که عصاره سیاه دانه رشد تومورهای سرطان سینه را کاهش میدهد.
سرطان مغز: مطالعه منتشر شده در مجله PLoS One نشان میدهد که thymoquinone موجود در سیاه دانه میتواند مرگ سلولهای گلیوبلاستوم را تحریک کند. گلیوبلاستوم یکی از تهاجمیترین نوع تومورهای مغزی است.
سرطان خون: یکی از ترکیبات سیاه دانه به نام thymoquinone میتواند آپوپتوز در سلولهای سرطانی را تحریک کند.
اسیب مغزی ناشی از سرب: مطالعه منتشر شده در Experimental and Toxicologic Pathology نشان میدهد که سیاه دانه قادر است آسیب ناشی از مسمومیت سرب به مغز را کاهش داده و برعکس کند.
سرطان دهان: محققان دریافته اند که thymoquinone موجود در سیاه دانه میتواند آپوپتوز سلولی در سلولهای سرطان دهان را تحریک کند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *