نگاهی به "تیم ملی پرتغال" در جام جهانی ۲۰۱۸

16:00 - 18 خرداد 1397
کد خبر: ۴۰۰۸۷۴
پرتغال به عنوان تیم اول گروه دوم جام جهانی ۲۰۱۸ در حالی به این رقابت‌ها راه پیدا کرد که در گروه دوم مرحله انتخابی منطقه اروپا با کسب ۹ پیروزی و تنها یک شکست از ۱۰ بازی‌اش به عنوان تیم اول و بالاتر از تیم‌هایی مانند سوئیس، مجارستان، جزایر فارو، لتونی و آندورا به عنوان تیم اول صعود کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، تیم ملی فوتبال پرتغال یک تیم بین‌المللی فوتبال عضو یوفا است، از بازیکنان مهم تاریخ این تیم می‌توان به اوزه‌بیو، لوئیس فیگو و کریستیانو رونالدو اشاره کرد.

تیم ملی فوتبال پرتغال یکی از بهترین تیم‌ها در سال ۱۶–۲۰۱۵ شناخته می‌شود. تیم پرتغال در فینال یورو۲۰۱۶ توانست تیم فرانسه را یک بر صفر ببرد و قهرمان شود، کریس رونالدو کاپیتان تیم در دقیقه ۲۳ مصدوم شد ولی با این حال شاگردان سانتوس با تلاشی ستودنی توانستند در غیاب رونالدو جام را به خانه ببرند.

بررسی سیستم و ترکیب تیم ملی پرتغال در جام جهانی ۲۰۱۸

دراپ بال – پرتغال مهد بازیکنان دو ملیتی است که سرزمین خود را برای بازی ملی تغییر می دهند. «اوزه بیو» ستاره بی بدیل و فخر فوتبال پرتغال، متولد موزامبیک بود. «دکو» در شهر «سائو برناردو» برزیل به دنیا آمد ولی با پیراهن تیم ملی پرتغال بازی می کرد. همین امروز هم «آنتونیو آلبرتو باستوس پیمپارل» ملقب به «بتو» که یکی از دروازه بان های تیم ملی پرتغال است از پدر و مادری برزیلی در پرتغال به دنیا آمده. «پپه» ستاره خط دفاعی شان هم متولد شهر «ماسیو» برزیل است و البته «بروما» هم در گینه بیسائو متولد شد، اما حالا با پیراهن تیم ملی پرتغال به میدان می رود. «نانی» هم در کیپ ورد به دنیا آمده بود.

پرتغال آخرین قهرمان جام ملت های اروپا است. تیمی که با مساوی کردن مقابل حریفانش، به قهرمانی می رسید. آنها حالا با «کرستیانو رونالدو» در فوتبال جهان شناخته می شوند. کاپیتانی با ۳۲ سال سن، ۱۴۷ بازی ملی و ۷۹ گل زده که رکوردی حیرت انگیز در عصر کنونی فوتبال به نظر می رسد. او یکی از کاپیتان هایی است که شانس بالا بردن جام قهرمانی جهان بعد از جام ملت های اروپا را دارد.

«نانی»، «ادر» و «ریکاردو کوارشما» مکمل های خط حمله پرتغال کنار رونالدو هستند. پرتغال در تناسب تیم های سید اول، چندان پرستاره نیست. «ویلیام کاروالیو» هافبک کنونی «سرکل بروژ» بلژیک و «آدریان سیلوا» هافبک کنونی اسپورتینگ شاخص ترین مهره های این تیم در خط میانی هستند.

نگاهی به

دروازه

درون دروازه هم از سال ۲۰۱۰ تا امروز فقط «روی پاتریسیو» دروازه بان اسپورتینگ را دیده ایم. پرتغالی ها او را از نظر وفاداری به اسپورتینگ با «لویجی بوفون» مقایسه می کنند که در بدترین روزها هم حاضر نشد از یوونتوس جدا شود.

نگاهی به

مدافعین

در خط دفاعی، «پپه» همچنان نقش فرماندهی دارد. هرچند که رئال مادرید او را نخواست تا این فصل را در بشیکتاش ترکیه بازی کند. «برونو آلوز» و «فابیو کونترائو» مهره های کلیدی خط دفاعی تیم ملی پرتغال محسوب می شوند.

نگاهی به

هافبک ها

با حضور بازیکنانی همچون نانی و تیاگو در خط هافبک پرتغال، این تیم مشکل چندانی در میانه میدان از حیث جنگندگی و خلاقیت ندارد و تیم ایران کاری سختی برابر هافبک های پرتغالی خواهد داشت.

نگاهی به

مهاجمین

گل سر سبد بازیکنان پرتغال، فوق ستاره فوتبال جهان کریستیانو رونالدو است که البته این روزها در افت خود به سر می برد اما تا زمان جام جهانی بدون شک به اوج خود بر خواهد گشت. او از هم اکنون به کابوس ایرانی ها تبدیل شده است.

نگاهی به

فرناندو سانتوس با پرتغال دومین جام جهانی زندگی اش را تجربه می کند. او در برزیل سرمربی تیم ملی یونان بود. تیمش را از مرحله گروهی بالا آورد اما در مرحله حذفی مقابل کاستاریکا شکست خورد. پس از جام جهانی برزیل، مردم یونان از سانتوس مانند یک قهرمان استقبال کردند. بعد سرمربی تیم ملی کشورش شد و به قهرمانی اروپا رسید؛ بالاترین عنوانی که در طول دوران مربیگری اش کسب کرده. بسیاری معتقدند او یکی از معدود مربیانی در فوتبال جهان است که قدرت کنترل «رونالدو» در تیمش را دارد. «کریستیانو رونالدو» او را «رهبر» صدا می زند.

به جرات می توان گفت پرتغال فعلی، از پرتغالی که پیشتر ایران در جام جهانی ۲۰۱۰ با ان رو به رو شده بود ضعیف تر است و دیگر خبری از دکو و فیگو در این تیم نیست و اگر تیم ایران با برنامه با پرتغال بازی کند، می تواند برابر این تیم نتیجه بگیرد.

 

سیستم و ترکیب تیم ملی پرتغال

سیستم بازی پرتغال در قالب بازی های این تیم در مقابل رقبا، ۲-۴-۴ لوزی بوده و به نظر نمی رسد، تغییری نسبت به این سیستم در جام جهانی شاهد باشیم.

نگاهی به

میانگین قدی و سنی تیم ملی پرتغال

میانگین قدی تیم ملی پرتغال ۱۸۰ سانتی متر است و میانگین قدی این تیم ۲۶٫۸ سال است .

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *