تزئینات داخلی ساختمان چقدر آب میخورد؟ + جزئیات
خانوادهها با نزدیک شدن به نوروز در صد، نقاشی، کاغذ دیواری و تزئینات داخلی منزل هستند که نرخ مربوط به این اقدامات با توجه به کیفیت و نوع رنگ متفاوت است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، با نزدیک شدن به ایام نوروز، خانوادهها درصد برای تغییر دکوراسیون و تزئینات داخلی منزل هستند که این کارها از رنگ تا کاغذ دیواری و دکوراسیون را شامل میشود که هر یک از این اقدامات هزینه جداگانهای دارد.
در این میان گزارش میدانی میزان از این واحدهای صنفی حاکی از آن است که در دو ساله اخیر بازار کار آنها راکد است و چندان مشتری ندارند، زیرا با توجه به افزایش قیمت مسکن و نوسانات قیمت ارز مردم رفاه مناسبی برای انجام کارهای تزئینی منزل ندارند و با این شرایط بازار کار رونق چندانی ندارد.
در این رابطه بهروز میلانی در گفت: وگو با در خصوص بازار کار واحدهای صنفی تزئینات داخلی بیان کرد: برای تزئینات داخلی ساختمان تعرفه خاصی تعیین نشده و با توجه به اینکه جز کالای ضروری به شمار نمیآیند مشمول قفیمت گذاری نمیشوند.
وی در ادامه افزود: قیمت و تعرفه محصولات و خدمات مختلف در این حوزه که مردم میخواهند خریداری کنند به جنس، نوع انتخاب آنها و متراژ ساختمان بر میگردد که میتوان به پرده، کفپوش، کاغذ دیواری، رنگ و ... اشاره کرد.
رئیس اتحادیه تزئینات داخلی ساختمان در توضیح قیمت هر متر انواع رنگ تصریح کرد: رنگ روغنی که با کیفیت بالا عرضه میشود از متری ۷ هزار تا ۱۰ هزار تومان قیمت دارد، رنگ پلاستیک سقف نیز متری ۳ هزار تا ۵ هزار تومان است.
میلانی یادآرو شد: معیار محاسبه قیمت کاغذ دیواری متفاوت است و هر رول از ۳۰ هزار تومان تا ۲۰۰ هزار تومان بسته به کیفیت و اندازه آن است که معمولا هر رول کاغذ دیواری پنج مترمربع بوده که بعضا ممکن است تا ۱۰ متر نیز باشد.
وی در توضیح نرخ دستمزد کارگر برای تزئینات داخلی منزل گفت: نرخ خدمات ساختمانی در این حوزه نیز متفاوت بوده به گونهای که نقاشی که کارگری میکند روزی ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان اجرت و دستمزد دریافت میکند و دستمزد نصاب کاغذ دیواری یا دیگر کارگران برای انجام خدمات در حوزه تزیینات داخلی ساختمان نیز حداقل روزانه ۱۵۰ هزار تومان براساس کاری که انجام میدهند است.
رئیس اتحادیه تزئینات داخلی ساختمان با بیان اینکه سود واحدهای صنفی برای تزئینات داخلی منزل گفت: سود خدمات تزئینات داخلی ساختمان برای واحدهای صنفی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد است که با توجه به رکود در این بازار و کاهش مشتری و با توجه به هزینههایی که برای صاحب آن واحد صنفی از مواد اولیه هزینههای اجرای خدمات و دستمزد کارگران وجود دارد ماهانه حدود دو میلیون تومان به صورت میانگین سود میکند که البته برای برخی از واحدهای صنفی این قیمت متفاوت است.
میلانی با اشاره به اینکه با واحدهای صنفی متخلف برخورد جدی خواهد شد، خاطر نشان کرد: مردم میتوانند هر گونه شکایت خود را از واحدهای صنفی با مراجعه به سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند و این سازمان به طور قاطع با متخلفین برخورد خواهد کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *