سالانه چند تن گندم برای سبز شدن سفره هفت‌سین نابود می‌شود؟ + روش‌های جایگزین

10:58 - 07 اسفند 1396
کد خبر: ۴۰۰۴۴۸
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
کاشت سبزه برای سفره هفت سین یکی از آداب قدیمی نوروز به شمار می‌آید که این سنت هر ساله موجب از بین رفتن چندین تن گندم از چرخ طبیعت و روانه شدن آن به پارک‌ها و جوی‌های آب می‌شود که می‌توان به جای گندم از روش‌های جایگزین برای تهیه سبزه استفاده کرد.


ناشناس
|
Poland
|
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
0
0
چرا سبزه ، سبزه عدس و ماش و شاهی !!؟؟؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *