از روغن مانده استفاده نکنید!
روغنی که در غذایتان استفاده میکنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمیدهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آنها خارج شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار کروه فضای مجازی ، روغنی که در غذایتان استفاده میکنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمیدهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آنها خارج شود.
میتوانید برای امتحان فسنجان را یک بار با گردوی تازه درست کنید و بار دیگر با گردویی که مانده است. روغن، گردو و کره نباید در معرض اکسیژن و تابش نور مستقیم خورشید قرار داشته باشند.
کره و گردو را در فریزر نگهداری کنید و روغن گردو را در یخچال بگذارید. روغن نباتی را میتوانید در کابینت نگهداری کنید.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *