نبردهایی که «حاج قاسم» شخصا فرماندهی کرد/ از «آمرلی» تا «تکریت» و «البوکمال»

7:53 - 05 اسفند 1396
کد خبر: ۳۹۹۵۵۸
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
شهر «آمرلی» در استان صلاح‌الدین عراق به مدت ۸۰ روز تحت محاصره گروه تروریستی تکفیری داعش قرار داشت. در شهریور ماه سال ۹۳ با حملات ارتش عراق و حشد الشعبی این کشور این محاصره شکسته شد. فرمانده نبرد ظفرمندانه «آمرلی» کسی نبود جزء «حاج قاسم».

////////به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، سی‌ام آبان ماه سال ۹۶ بود که سرلشکر سلیمانی با تقدیم نامه‌ای به محضر مقام معظم رهبری، همانطور که وعده داده بود، پایان سیطره‌ی شجره‌ی خبیثه‌ی ملعونه داعش را اعلام کرد.

اعضای داعش مزدوران متوحشی بودند که نه تنها بویی از مکتب آسمانی اسلام نبرده بودند بلکه حتی به اصول عام انسانی نیز پایبند نبودند و تاسف‌بارترین و شرم‌آورترین جنایات را در طول ۶ سال در عراق و سوریه با حمایت پیدا و پنهان آمریکا و برخی رژیم‌های مرتجع منطقه و به ویژه رژیم صهیونیستی به بار آوردند.

حکومت خودخوانده و خون‌آشام داعشی-آمریکایی، سرانجام با مجاهدت فرماندهان و رزمندگان محور مقاومت، پایان یافت. در جریان این پیروزی و ظفرمندی، محور مقاومت شهدای والامقامی را تقدیم اسلام ناب و آرامش و امنیت مردم منطقه و حتی مردم جهان کرد.

در اکثر نبرد‌هایی که رزمندگان محور مقاومت در سوریه و عراق با عناصر تروریستی داعش داشتند، «سرلشکر قاسم سلیمانی» یا مستقیما و بصورت میدانی فرماندهی آنرا برعهده داشت و یا بصورت غیرمستقیم، عملیات را هدایت می‌کرد.

پیروزی در «آمرلی» با درایت «حاج قاسم»
شهر «آمرلی» در استان صلاح‌الدین عراق به مدت ۸۰ روز تحت محاصره گروه تروریستی تکفیری داعش قرار داشت. در شهریور ماه سال ۹۳ با حملات ارتش عراق و حشد الشعبی این کشور این محاصره شکسته شد. فرمانده نبرد ظفرمندانه «آمرلی» کسی نبود جزء «حاج قاسم».

آزادسازی شهر شیعه نشین «آمرلی» و مجاهدت‌ها و ایثار نیرو‌های حشد الشعبی در نجات اقلیت ترکمن ساکن این شهر از چنگال متوحشان داعشی، بر محبوبیت بسیج مردمی عراق و «حاج قاسم» افزود.

خبرگزاری رویترز، شکست داعش در آمرلی را پیروزی عمده‌ای برای دولت عراق، نیرو‌های امنیتی و حشدالشعبی عراق دانست.
در پی شکست داعش در آمرلی و مناطق شرقی استان صلاح‌الدین با فرماندهی مستقیم «سرلشکر سلیمانی»، تروریست‌های داعشی روحیه خود را از دست دادند و در موصل پایتخت خودخوانده خود نیز فرار را بر قرار ترجیح دادند.

نقش ژنرال سلیمانی در نبرد تکریت به روایت یک روزنامه آمریکایی
شهر «تکریت» مرکز استان صلاح‌الدین واقع در شمال بغداد از اوایل اسفند ۹۳ شاهد آغاز عملیات گسترده ارتش عراق و نیرو‌های بسیج مردمی این کشور برای آزادسازی این شهر از دست گروه تروریستی تکفیری داعش بود.

سردار سلیمانی در همان مقطع زمانی اول اسفند ۹۳، وارد شهر تکریت شد و در بدو ورود به این شهر مورد استقبال گرم فرماندهان ارتش و نیرو‌های مقاومت و رزمندگان عراقی قرار گرفت.

بدین ترتیب عملیات آزادسازی شهر تکریت با رمز «یا لثارات الحسین» توسط حاج قاسم سلیمانی در نخستین روز‌های اسفند ۹۳ آغاز شد.

سرانجام در ۱۱ فروردین ۹۴، «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق خبر داد که شهر تکریت به طور کامل آزاد شده است و پرچم این کشور بر فراز ساختمان استانداری این شهر به اهتزاز درآمده است.

روزنامه وال‌استریت ژورنال ۱۷ اسفند ۹۳ با اشاره به عملیات آزادسازی تکریت و استان صلاح‌الدین، نقش ژنرال قاسم سلیمانی را در بسیج نیرو‌های مردمی عراق و هماهنگی نیرو‌ها مورد تأکید قرار داد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *