وزارت بهداشت و بیمه‌ها باید هزینه داروی مناطق زلزله را پرداخت کنند

8:01 - 28 بهمن 1396
کد خبر: ۳۹۶۸۷۵
دسته بندی: جامعه ، عمومی
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: نبود دارو در مناطق زلزله زده کرمانشاه باید رسیدگی شده و با مدیریت مشکلات مالی و جبران هزینه ۲۱ میلیاردی دارو، نسبت به بهبود وضعیت سلامت مردم اقدام شود.

وزارت بهداشت و بیمه‌ها باید هزینه داروی مناطق زلزله را پرداخت کنندطاهر موهبتی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه در خصوص رسیدگی به وضعیت مردم زلزله زده کرمانشاه گفت: وسعت زلزله کرمانشاه بسیار زیاد بوده و ۷ شهرستان این استان را با حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر تحت تاثیر قرار داده است. در هر شرایطی حفظ سلامت مردم از اهمیت بالایی برخوردار بوده و کمترین بی مبالاتی در این زمینه می‌تواند مشکلات ساز شود؛ بنابراین نبود دارو و تجهیزات در مناطق زلزله زده کرمانشاه لطمه به حوزه سلامت مردم تلقی شده و نباید نسبت آن بی توجه بود.

وی افزود: در شرایط کمبود منابع مالی، مدیریت هزینه‌ها شرط اساسی رفع مشکلات است که این امر با تشکیل کمیته‌های تنظیم بودجه در دانشگاه و بیمارستان‌ها تاحدی ممکن می‌شود بنابراین در مدیریت هزینه‌ها نباید اجازه دهیم به مردم و اقشار آسیب پذیر فشار وارد شود که این امر با کنترل هزینه‌های اضافی و غیر ضروری ممکن می‌شود.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت خاطر نشان کرد: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در سال‌های ۹۵ و ۹۶، ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی دارویی دارد که این اتفاق خود یک معضل بزرگ مالی برای استان است. در این شرایط افزایش میزان بدهی دانشگاه به بازنشستگان و رسیدن به مبلغ حدود ۵۰ میلیارد تومان از دیگر معضلات مالی محسوب می‌شود که با همکاری بیمه سلامت بخشی از مطالبات این دانشگاه پرداخت شده، اما هنوز از نظر پرداخت‌های پرسنل، کارانه‌ها و بازار مشکلات وجود دارد.

وی در ادامه اذعان داشت: ما مشکلات کرمانشاه و آسیب‌های زلزله به مردم این منطقه را درک می‌کنیم و با نگاه خاص به مشکلات این منطقه، از هیچ کمکی به مردم زلزله زده دریغ نخواهیم کرد بر این اساس پرداختی‌های مربوط به زلزله را در ارجحیت‌های برنامه بیمه سلامت قرار داده ایم و نباید اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان مناطق زلزله زده استان را نادیده گرفت.

موهبتی اظهارداشت: به دلیل وقوع جنگ تحمیلی، جغرافیای منطقه دچار تغییر شده است به عنوان مثال قصر شیرین که عنوان دومین شهرستان از نظر جمعیت دارای اهمیت بود، وضعیت قبلی خود را از دست داده و توزیع جمعیت به سمت مرکز، به یک مشکل برای استان تبدیل شده است که خدمات رسانی دانشگاه علوم پزشکی را با مشکلات زیادی همراه کرده است.

وی در پایان گفت: وقوع زلزله در کرمانشاه ۲۱ میلیارد تومان هزینه دارو برای دانشگاه علوم پزشکی و پرداخت به تمام بیمارستان‌های دانشگاهی، سپاه، ارتش و سایر مراکز داشته است که به منظور مداوای مردم مناطق زلزله صرف شده است؛ بنابراین جبران اینگونه هزینه‌ها نیاز به مساعدت وزارت بهداشت و بیمه‌ها دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *