معرفی آبشار شگفت انگیز به نام؛ شاهلولاک +تصاویر
به گزارش گروه فضای مجازی ، آبشار شاهلولاک در فاصله پنج کیلومتری جنوب شهر چرمهین قرار گرفته است و راه دسترسی آن منحصراً از شهر چرمهین میگذرد.
بدینگونه که در جاده اصفهان به شهرکرد در محل چهار راه شهر باغ بهادران باید به سمت چپ تا چرمهین، و از راه جاده کمربندی تا میدان شهرداری چرمهین و از آنجا در بلوار آبشار تا آبشار شاهلولاک برویم.
آبشار شاه لولاک در کوهی به همین نام از سسلسله کوههای رخ در زاگرس مرکزی واقع شده و ارتفاع کوه از سطح آبهای آزاد 2 هزار و 750 متر است.
نامهای دیگر این آبشار نزد مردم محلی شالورا و شاهلورا میباشد.
منظره عمومی کوه شاهلولاک، و دیواره عمودی آن که آبشارهای شاهلولاک و هولوکی از آن جریان مییابند در وسط تصویر دیده میشود.
در اطراف آبشار تعداد زیادی آب چکان نیز دیده می شود. منحصربه فرد بودن آبشار شاه لولاک ازاین جهت است که بصورت چشمه پر آب و خروشان از قلب دیواره مرتفع کوه با شیب منفی سرچشمه می گیرد در حالی که اغلب آبشارهای ایران بصورت جوی روان از روی سطح سرازیر می گردند.
میزان آبدهی این آبشار در طول سال متفاوت است ولی آبشار دائمی است. در زمستان کاملاً یخ می زند و قندیلهای زیبا و قطور یخ به ارتفاع هفتاد متر تشکیل می دهد.
آب آبشار در قسمتی که نزد مردم محلی به حوض معروف است روی زمین آرام میگیرد.
بقایای حوض قدیمی به صورت تخته سنگهای بزرگ و حجاری شده مشهود است و بر بدنه یکی از سنگها کتیبه ای به زبان فارسی از این قرار حک شدهاست: «این حوض گرانمایه را برای آسایش زوار و… ».
آبشار شاهلولاک از روی قندیلهای عظیم آهکی پوشیده از خزه پایین میریزد. با توجه به ارتفاع زیاد آبشار، آب هنگام ریزش با هوا مخلوط شده و در برخورد با قندیلها به صورت قطرات بارانی و شبنمی ریز به زمین پاشیده میشود.