مناسبترین مواد غذایی در هوای سرد!
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف دمنوشهای زمستانی نفش مؤثری در جلوگیری از ابتلای افراد به سرماخوردگی دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره نکاتی که افراد باید در هوای برفی رعایت کنند، اظهار کرد: اشخاص باید علاوه بر مصرف مایعات و دمنوشهای گرم از لباسهای گرم نیز استفاده کنند.
وی بیان کرد: انجام نرمش ملایم در مکانهای بسته نیز برای گرم شدن بدن مفید است. افراد بهتر است در هوای سرد از مصرف لبنیات مانند ماست و دوغ، میوههای ترش، ترشیجات سرکه و غذاهای منجمد شده پرهیز کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: غذاهایی مانند گوشت گوسفند کبابی، آبگوشت گوسفندی به همراه نخود و ادویه جاتی مانند زیره سیاه، دارچین، زنجبیل، آویشن و فلفل از جمله غذاهای مفید در هوای سرد هستند. مصرف سیب همراه با عسل، گوشت شتر و بلدرچین نیز در هوای برفی توصیه میشود.
عظمایی تاکید کرد: افراد باید در زمستان از دمنوشهایی مثل دارچین، هل، زنجبیل و زعفران به همراه عسل استفاده کنند.
وی تصریح کرد: مبتلایان به سرماخوردگی، عفونت گلو، سرفه و برونشیت (التهاب ریه) باید ترکیب دَم کرده آویشن شیرازی، پونه کوهی، اسطوخودوس، گل ختمی، گل پنیرک و عناب را همراه با عسل روزانه چهار تا پنج لیوان میل کنند؛ استفاده از این دمنوش از ابتلای افراد به سرماخوردگی نیز جلوگیری میکند. البته زنان باردار باید از مصرف این دمنوش خودداری کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: افرادی که دچار دردهای مفصلی و روماتیسمی هستند باید محل درد را با روغنهایی مانند سیاه دانه، بادام تلخ، کوهان شتر، کنجد، سقز و اسپند ماساژ دهند و برای این که روغن بهتر جذب پوست شود باید روی موضع را با نایلون بپوشانند.
عظمایی یادآور شد: افراد برای جلوگیری از ایجاد ترکهای پوستی باید از ترکیب روغن بنفشه و بادام به صورت موضعی استفاده کنند.
وی بیان کرد: انجام نرمش ملایم در مکانهای بسته نیز برای گرم شدن بدن مفید است. افراد بهتر است در هوای سرد از مصرف لبنیات مانند ماست و دوغ، میوههای ترش، ترشیجات سرکه و غذاهای منجمد شده پرهیز کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: غذاهایی مانند گوشت گوسفند کبابی، آبگوشت گوسفندی به همراه نخود و ادویه جاتی مانند زیره سیاه، دارچین، زنجبیل، آویشن و فلفل از جمله غذاهای مفید در هوای سرد هستند. مصرف سیب همراه با عسل، گوشت شتر و بلدرچین نیز در هوای برفی توصیه میشود.
عظمایی تاکید کرد: افراد باید در زمستان از دمنوشهایی مثل دارچین، هل، زنجبیل و زعفران به همراه عسل استفاده کنند.
وی تصریح کرد: مبتلایان به سرماخوردگی، عفونت گلو، سرفه و برونشیت (التهاب ریه) باید ترکیب دَم کرده آویشن شیرازی، پونه کوهی، اسطوخودوس، گل ختمی، گل پنیرک و عناب را همراه با عسل روزانه چهار تا پنج لیوان میل کنند؛ استفاده از این دمنوش از ابتلای افراد به سرماخوردگی نیز جلوگیری میکند. البته زنان باردار باید از مصرف این دمنوش خودداری کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: افرادی که دچار دردهای مفصلی و روماتیسمی هستند باید محل درد را با روغنهایی مانند سیاه دانه، بادام تلخ، کوهان شتر، کنجد، سقز و اسپند ماساژ دهند و برای این که روغن بهتر جذب پوست شود باید روی موضع را با نایلون بپوشانند.
عظمایی یادآور شد: افراد برای جلوگیری از ایجاد ترکهای پوستی باید از ترکیب روغن بنفشه و بادام به صورت موضعی استفاده کنند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *