چرا باید نمک تصفیه شده مصرف کرد؟

15:48 - 04 بهمن 1396
کد خبر: ۳۹۰۳۲۳
در حالی که کارشناسان صنایع غذایی ناخالصی‌های موجود در نمک‌های تصفیه نشده را برای سلامتی مضر می‌دانند، سازمان استاندارد تاکید دارد که حتماً باید از نمک خوراکی تصفیه شده یددار و بسته بندی شده دارای نشان استاندارد با کد ۱۰ رقمی استفاده کرد.

برچسب ها: نمک طعام

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *