خوراکی‌هایی که آسم را تشدید می‌کنند/ چاقی، آسم را بدتر می‌کند

14:31 - 04 بهمن 1396
کد خبر: ۳۹۰۲۸۶
دسته بندی: جامعه ، عمومی
یک متخصص تغذیه گفت: موادی همچون تخم مرغ، گندم، ماهی، آجیل و بادام، شیر و سویا که حساسیت زا هستند، آسم را تشدید می کنند و فرد مبتلا به آسم برای مصرف آنها باید با پزشک مشورت کند.

برچسب ها: بیماری التهاب آسم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *