تکیه مسئولان به قول و تعهد خارجیها قابل قبول نیست/ فضای مجازی در اغتشاشات اخیر نقش پررنگی داشت
به گزارش گروه سیاسی ،آیتالله مکارم شیرازی امروز در درس خارج خود در مسجد اعظم قم با اشاره به نقش پررنگ فضای مجازی در اغتشاشات اخیر ایران، اظهار کرد: خارجیها همه اجماع پیدا کردهاند در اینکه نقش فضای مجازی و تلگرام در اغتشاشات اخیر مهم و اثر گذار بوده است و در داخل کشور نیز این اجماع حاصل شده است؛ اما متاسفانه هنوز عده ای از مسئولین کشور در مقابل این امر مقاومت می کنند.
وی افزود: بعضی از مسئولین هنوز متوجه نیستند که این فضای مجازی همانند ماری است در آستین؛ تکیه کردن به قول و تعهد خارجی ها نیز قابل قبول نیست؛ چرا که مگر در سایر موارد از جمله برجام به قول و تعهد خودشان عمل کردند؟.
آیتالله مکارم شیرازی با اشاره به اهمیت سالم سازی فضای مجازی گفت: میشود یک فضای مجازی سالم که نیازهای مردم را برطرف میکند ایجاد کرد و این کار نشدنی نیست.
این مرجع تقلید در ادامه سخنان خود با اشاره به حدیث گهرباری از معصوم(ع) تصریح کرد: در روایت آمده است که مردمآزارها در روز قیامت بیشترین عذاب را خواهند داشت که من به چند شاخه از مردم آزاری اشاره میکنم.
وی افزود: یکی از شاخه های مردم آزاری نشر دروغ، تهمت، شایعه پراکنی و هتک حرمت افراد در جامعه است که امروزه به سبب فضای مجازی این کار متاسفانه زیاد شده است و همه باید متوجه باشند که بازی کردن با آبروی مردم همانند بازی کردن با خون مردم است.
آنطور که خبرگزاری رسمی حوزه گزارش داده است، آیتالله مکارم شیرازی در تشریح شاخه دیگر مردم آزاری ابراز داشت: ورود کالای قاچاق به کشور که موجب تعطیلی کارخانه ها و بیکار کردن عده زیادی از مردم در داخل کشور می شود نیز از جمله شاخه های مردم آزاری است.
وی افزود: سنگین کردن تجملات و مخارج عقد و عروسی نیز مصداق مهم مردم آزاری است چرا که شاید یک عده نتوانند از پس این همه مخارج بر بیایند.
این مرجع تقلید آلوده کردن محیط زیست را یکی دیگر از مصادیق مردم آزاری دانست و گفت: نعمت های الهی مانند آب، درخت، جنگل، هوای پاکیزه و سایر نعمت ها همگی محدود هستند لذا نباید با مصرف بی رویه و بی دقتی، محیط زیست انسان ها و بندگان خدا را آلوده کرد چرا که این محیط زیست تنها برای نسل فعلی بشر نیست بلکه آیندگان نیز سهم دارند.
آیتالله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از شاخه های مردم آزاری اذیت کردن همسایگان مسجد است؛ تنها صدای اذان باید در بیرون از مسجد پخش شود و پخش سایر برنامههای مسجد در بیرون، کار صحیحی نیست، لذا برنامههای مسجد باید به گونهای باشد که مزاحمتی برای همسایگان مسجد نباشد، حتی ما گفتهایم که در پخش اذان صبح از مسجد نیز رعایت شود و کمی با ملایمت اذان پخش شود.