سرطانی کشنده در کمین گوشتخواران
پزشکان توصیه میکنند برای جلوگیری از ابتلا به سرطان از مصرف گوشت و نوشیدنیهای پرکالری خودداری شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، متخصصان در یک مطالعه تازه هشدار دادند مصرف گوشت، غلات تصفیه شده و نوشیدنیهای حاوی کالری بالا خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد افزایش میدهد.
متخصصان آمریکایی اظهار داشتند رژیمهای غذایی که موجب التهاب میشوند با خطر فزاینده ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان و مردان مرتبط است. همچنین بر اساس این مطالعه که در نشریه "جاما انکولوژی" به چاپ رسیده ظاهرا این خطر در مردان چاق و زنان لاغر بالاتر است.
به گزارش اندیتیوی، سرطان روده بزرگ شایعترین نوع سرطان است و التهاب نقش مهمی در ابتلا به این بیماری بازی میکند.
نوع تغذیه افراد بر بروز التهاب در بدن تاثیر میگذارد. بنابر این رژیم غذایی میتواند فاکتوری مهم در پیشگیری از این سرطان باشد.
متخصصان آمریکایی اظهار داشتند رژیمهای غذایی که موجب التهاب میشوند با خطر فزاینده ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان و مردان مرتبط است. همچنین بر اساس این مطالعه که در نشریه "جاما انکولوژی" به چاپ رسیده ظاهرا این خطر در مردان چاق و زنان لاغر بالاتر است.
به گزارش اندیتیوی، سرطان روده بزرگ شایعترین نوع سرطان است و التهاب نقش مهمی در ابتلا به این بیماری بازی میکند.
نوع تغذیه افراد بر بروز التهاب در بدن تاثیر میگذارد. بنابر این رژیم غذایی میتواند فاکتوری مهم در پیشگیری از این سرطان باشد.
منبع:ایسنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *