کاهش آمار طلاق در شهرستان قرچک طی ۹ ماه سال جاری/ نقش مراکز مشاوره خانواده در حل اختلاف زوجین
حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر مرتضائیان رئیس دادگستری شهرستان قرچک در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی اشاره به پیشگیری از ۴ آسیب اولویتی از جمله طلاق، حاشیه نشینی، بیبند و باری و اعتیاد، گفت: در بحث طلاق با همکاری مراکز مشاوره خانواده که زیر نظر اداره بهزیستی هستند، پروندههای طلاق در مرحله اول به مراکز مشاوره خانواده ارجاع داده میشود که این موضوع در کاهش آمار طلاق موثر است.
رئیس دادگستری شهرستان قرچک ادامه داد: در مقوله پیشگیری ما به تناسب معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در شهرستان قرچک ستاد پیشگیری از وقوع جرم تشکیل دادیم و چندین جلسه نیز با حضور ادارات ذیربط در حوزه پیشگیری مثل فرمانداری، شهرداری، نیروی انتظامی، بهزیستی و ... تشکیل شده است.
مرتضائیان تصریح کرد: مشاوره خانواده برای سازش زوجین و برقراری صلح بین زوجهایی که در آستانه جدایی هستند، تلاش میکند که بر اساس آمارهای موجود مشاوره موثر بوده است و با کاهش طلاق و پروندههای خانوادگی در این باره مواجه بودهایم.
وی بیان کرد: آمارهای سازمان بهزیستی نشان میدهد قریب به ۳۰ درصد از پروندههای ارجاع شده به مراکز خانواده با موضوعات طلاق است.
رئیس دادگستری شهرستان قرچک گفت: میزان پروندههای طلاق که به مراکز مشاوره ارجاع داده میشود، نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و میتوان گفت که آمار طلاق در سال ۹۶ به دلیل مشاورههای صورت گرفته، کاهش داشته باشد.