اجباری شدن دروس معارف تأثیر آن را کم کرده است
به گزارش گروه جامعه ،حجت الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه مسئولین هم اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: اگر هجمههای فکری و فرهنگی را کالبدشکافی کنیم نیمی از آن به مسائل فکری یعنی خدشه در باورها و اعتقادات باز میگردد.
وی افزود: باید با مسائل معرفتی از جمله تالیف کتاب، مقاله، برگزاری جلسات گفتگو، شبهات را بر طرف کنیم.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با اشاره به انقلاب فرهنگی سال ۵۷ اظهار داشت: دروس معارف اسلامی در دانشگاهها در راستای برطرف شدن شبهات ایجاد شد، ولی اگر آن طور که باید استفاده بهینه نمیشود، ضعف از ماست.
وی با تاسی به رهنمونهای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید نقصی که در تاثیرگذاری به دلیل اجباری شدن وجود دارد را برطرف کنیم، گفت: یکی از مشکلاتی که در دانشگاه با آن مواجه هستیم، اجباری شدن دروس معارف اسلامی است و این اجبار تاثیر خود را کم کرده است.
وی با تاکید بر دانش افزایی در دانشگاهها، گفت: در کنار دانش افزایی، برگزاری جلسات هم اندیشی با حضور استادان و کرسیهای آزاداندیشی با حضور دانشجویان با هدف مجادله، گفتگو و بحث و تبادل نظر باعث از بین رفتن شبهات میشود.
کلانتری از راه اندازی پاتوق اندیشه و خانه فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: در سالهای قبل و بعد از انقلاب اسلامی ایران ما مراکز اندیشه ورزی مانند مسجد کرامت در جوار حرم رضوی و مسجد هدایت در تهران داشته ایم که توانست مورد توجه اقشاری از جامعه از قبیل دانشجویان و دانشگاهیان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی ما نیز با راه اندازی پاتوق اندیشه و خانه فرهیختگان و گردهم آوردن اصحاب خرد و معرفت میتوانیم به نتایج درست و مثبتی در راستای رفع شبهات دانشجویان و استادان دست یابیم.