توجیه خصوصی کردن آموزش در مدارس غیر دولتی آینده نگری نیست
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ،عبدالوحید فیاضی با اشاره به خصوصی بودن آموزش در سال های گذشته اظهار داشت: روشی که سابقا در حال اجرا بود و بعد مجلس شورای اسلامی مانع شد، به نوعی خصوصی سازی آموزش و پرورش و خدمات تعلیم و تربیت بود. این نوع کاری که صورت گرفته بود در تنگناهای اقتصادی، متاسفانه آموزش و پرورش را مثل یک دستگاه صرفه جویی تحت فشار قرار می دادند تا آموزش و پرورش بتواند مثلا با قیمت تمام شده مدرسه را به بخش خصوصی واگذار کند.
وی تاکید کرد: معتقدیم، آموزش و پرورش نهاد حاکمیتی است و دولت باید همه امکانات و خدمات در حوزه تعلیم و تربیت را برای مردم فراهم کند و در این بخش موضوع توجه اقتصادی، نخواهیم داشت. این نوعی خصوصی سازی با نگاه اقتصادی از نوع آینده نگرانه نیست.
عضو سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: در قانون اساسی این موضوع تصریح شده که همه خدمات تعلیم و تربیت و آموزش های تحصیلی کشور باید بطور رایگان باشد. البته آمده بودند این را به شکل دیگری انجام داده بودند که مورد مخالفت واقع شد و در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری و اسناد فرادستی نظام جمهوری اسلامی نبوده است.
وی در خصوص واگذاری مدارس گفت: در چارچوب قانون شوراهای آموزش و پرورش آمده است که فضاها و املاک بدون استفاده آموزش و پرورش در چارچوب قانون می تواند به بخش خصوصی واگذار شود که مازاد بر مصرف آموزش و پرورش است.