چکاوک به دنبال حفظ آثار غنی و اصیل موسیقی ایرانی/جزئیات اولین کنسرت در جشنواره موسیقی فجر
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سی و سومین جشنواره موسیقی فیلم فجر در روز چهارشنبه 20 دی ماه شروع و در 30 دی ماه به پایان می رسد. در این 10 روز قرار است گروه های مختلف موسیقی اعم از سنتی، تلفیقی و پاپ در سالن های مختلف برای مخاطبان اجرا کنند. همچنین گروه های موسیقی کلاسیک اعم از داخلی و خارجی نیز اجرا خواهند داشت. نکته مهمی که این دوره جشنواره را از سایر دوره ها متمایز می کند حضور پر تعداد گروه های موسیقی سنتی، کلاسیک و تلفیقی است. این در حالی است که مخاطبان نیز تا امروز استقبال بیشتری به این گروه ها نشان داده و از پاپ همچون دوره های گذشته استقبال نکرده اند.
ارکستر "چکاوک" از جمله ارکسترهای فعال بخش خصوصی است که از سال ۷۷ به رهبری رضا شایسته از شاگردان زنده یاد اسدالله ملک و وارطان ساهاکیان با هدف زنده نگهداشتن آثار فاخر ملی و همچنین معرفی خواننده های توانمند و آتیه دار، اجراهای متعددی در فرهنگسراها، حوزه هنری، تالار وحدت و همچنین شبکه های مختلف صدا و سیما داشته است. این ارکستر تاکنون چهار آلبوم تصویری به نام های چکاوک ۱، ۲، ۳، ۴ منتشر کرده است.
"گروه ارکستر چکاوک" روز چهارشنبه ۲۰ دی ماه در اولین روز از برگزاری سی و سومین جشنواره موسیقی فجر کنسرتی را در تالار وحدت برگزار می کند که در این برنامه برای اولین بار قطعات جدیدی به آهنگسازی مهرداد پازوکی خالق آلبوم های "جام عشق"، "ساقی رضوان"، "یاد استاد"، "پاییز"، "گل میخک"، "خوش آمدی" برای مخاطبان اجرا می شود.
کنسرت پیش رو در دو بخش اجرا می شود که در بخش اول قطعه های "سبز"، "استغنای عشق"، "زنده وار"، "تو فروردین"، "آرزوی محال"، "سایه سرگردان" و "دل شیدا" اجرا می شود. در بخش دوم نیز قطعه های "پیش درآمد اصفهان"، "چهار مضراب اصفهان"، "آه باران"، "درس محبت"، "کدام غبار"، "انتظار" و "پرواز با خورشید" به خوانندگی امیر رفعتی، علیرضا عبدالکریمی و ایوب صادق نژاد برای مخاطبان ارایه خواهد شد.
این گروه موسیقی معتقدند موسیقی اصیل ایرانی شناسنامه کشور ایران است و رسالت کاریشان زنده نگه داشتن آثار غنی و اصیل موسیقی ایرانی است.
گفتنی است، جشنواره موسیقی فجر مهم ترین رویداد موسیقایی کشور است اما این رویداد زمانی می تواند تبدیل به یک رویداد اثرگذار در جریان فعالیت های موسیقایی کشور شود که کارهای متفاوت و جدیدی هم اجرا شود. اگر اجراها در فضای رقابتی باشد می تواند به ارتقای کیفیت منجر شود. امید می رود بخش رقابتی نیز در جشنواره موسیقی فجر اجرا شود تا گروه های فعال موسیقی بتوانند کارهای خود را مورد ارزیابی قرار دهند.
انتهای پیام/