استقبال پلیس از ابداعات و طرح های نوآورانه پلیسی
به گزارش گروه جامعه ،سردار هادی شیرزاد اظهار داشت: نام گذاری هفته ها در تقویم سالانه فرصتی برای بررسی عملکرد واحد مربوطه در حوزه تخصصی مورد نظر است و بر این اساس ما نیز امسال ارائه گزارش هایمان را در هفته پژوهش تعیین کرده ایم.
وی اضافه کرد: زمان برگزاری هفته پژوهش امسال در استان ها با تهران متفاوت بود به گونه ای که در استان ها از چهارم تا دهم و در تهران از بیست و یکم تا بیست و هفتم آذرماه به نام هفته پژوهش نامگذاری شد.
این مقام عالی رتبه انتظامی خاطر نشان کرد: در هفته پژوهش مراکز تحقیقاتی ما در استان ها با هماهنگی استانداری ها در هر استان نمایشگاه هایی برگزار کردند و محصولات خود را به معرض نمایش گذاشتند.
شیرزاد تصریح کرد: ما در دو بخش کلان در حوزه تحقیقات به وزارت علوم و تحقیقات و فناوری یک سری موضوعاتی را ارائه و در نمایشگاه بین المللی نیز دو غرفه برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه در زمینه تحقیقات صنعتی غرفه ای در نمایشگاه "فن بازار" و غرفه دیگری نیز در حوزه تحقیقات غیرصنعتی در معرض دید عموم قرار دادیم، یادآور شد: جالب است، بازدید کنندگان نمایشگاه انتظاراتی از مجموعه تحقیقاتی پلیس داشتند که این موضوع هم سبب خوشحالی ما شد و هم مسئولیت ما را در قبال اینگونه موضوعات دو چندان کرد، چرا که گروه های علمی کشور آن قدر به ما اعتماد دارند که از ما می خواهند وارد فضای تحقیقاتی گسترده تری شویم.
شیرزاد تصریح کرد: نیروی انتظامی یک شبکه ای از تحقیقات در مجموعه کشور دارد که این شبکه پل ارتباطی علمی پلیس است با دانشگاه ها، اعضای هیئت علمی و محققان کشور؛ یعنی ترجمه می کنیم که فرماندهان در رده های تخصصی به چه موضوعاتی نیاز دارند و آن را منتقل می کنیم به بخش پژوهش علمی کشور تا آن نیازها برآورده شود.
این مقام عالی رتبه انتظامی بیان کرد: امسال مجوز "رسمی قطعی" از وزارت علوم دریافت کردیم، موضوعی که از نظر ساختاری بسیار مهم است، یعنی بعد از یک دوره فعالیت آزمایشی با مجوز موقت موفق شدیم، نظر مساعد وزارت علوم را برای فعالیت پژوهشی به صورت دائم دریافت کنیم.
رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا تاکید کرد: افرادی که دارای ایده و طرحی هستندمی توانند با مراجعه به پژوهشکده صنعت که فعالیتش ایجاد تعامل بین دانشگاه های صنعتی کشور است، طرح های خود را ارائه کنند.
این مقام عالی رتبه انتظامی افزود: سامانه ای به نام "نوآوری" داریم که بیش از هر چیز دیگری نیاز است تا روش های نوآورانه در آن ارائه شود یعنی از طرح های نوآورانه به شدت استقبال می کنیم.
شیرزاد اضافه کرد: ممکن است با اجرای یک ایده نوآورانه به جای طی کردن یک مسیر طولانی از مسیر کوتاهتری عبور کرد و این نوآوری الزاما نیاز نیست توسط افراد در لباس پلیس مطرح شود و در این زمینه محدودیتی نداریم مانند بسیاری از ایده ها و طرح هایی که در گذشته افراد غیر نظامی ارائه کردند و اکنون در حال اجراست.
انتهای پیام/