مردم به نقشه تخلیه اضطراری شهرداری توجه نکنند/ مقاوم سازی تهران 10 تا 15 سال زمان می برد
فریبرز ناطقیالهی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، اظهار داشت: در حوزه مقاوم سازی در برابر زلزله تازه در ابتدای راه قرار داریم و باید در اینحوزه گام های موثری برداشته شود. باید سیستم آب، برق و گاز در برابر زلزله ایمن و مقاوم سازی شود تا در صورت بروز حوادث شاهد افزایش تلفات به علت انفجار گاز، برق گرفتگی یا وقوع سیل نباشیم.
وی ادامه داد: حوزه مقاوم سازی هزینه بر بوده و باید برای کاهش تلفات در این حوزه سرمایه گذاری صورت گیرد. البته همه می دانیم امکان مقاوم سازی در یک سال وجود ندارد و ایمن سازی تهران در برابر زلزله های بزرگ 10 تا 15 سال زمان می برد.
استاد پزوهشگاه بین المللی زلزله شناسی تاکید کرد: در حوزه ساختمان ها باید توجه ویژه ای به بافت فرسوده شود و مقاوم سازی این بافت در دستور کار قرار گیرد. مهمترین چالش زلزله در تهران عدم مقاوم بودن ساختمان ها و زیر ساخت ها در برابر زلزله های قوی است.
ناطقی الهی در مورد معرفی مناطق امن از سوی شهرداری و انتشار آن برای اطلاع عموم گفت: کار شهرداری تهران در انتشار فایلی به عنوان مناطق امن تخلیه اضطراری اشتباه است و به هیچ وجه کاری منطقی و علمی نیست. از شهروندان می خواهم به این فایل و مکان های اعلام شده توجه نکنند چرا که در زمان وقوع زلزله ای بزرگ تا رسیدن به این مناطق زیر آوار گرفتار می شوند.
انتهای پیام/