غلظت خون را با "دمنوش نعناع" درمان کنید
یک متخصص طب سنتی گفت: دمنوش نعناع مقوی و نشاطآور بوده و خون غلیظ را رقیق میکند همچنین خوردن دمنوش نعناع برای رفع درد سینه و پهلو مفید است, نعناع تقویتکننده دهانه معده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، غلامرضا کردافشاری درباره خواص نعناع اظهار کرد: نعناع مقوی معده، رفعکننده سردردهای از نوع طبع سرد است.
وی افزود: نعناع مقوی و نشاطآور بوده و خون غلیظ را رقیق میکند همچنین خوردن دمنوش نعناع برای رفع درد سینه و پهلو مفید است؛ نعناع تقویتکننده دهانه معده است و نفخ بدن را از بین میبرد، برای کسانی که حالت تهوع دارند و بالا میآورند خوردن نعناع بسیار مفید است چرا که فم معده را تقویت میکند.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: استفاده از مواد غذایی مثل خردل و ادویه تند، نعناع، پیاز و سیر در زنان شیرده منع شده، زیرا به هر نسبت که خون سالم و مناسبی در بدن زن شیرده تولید شود، شیر او نیز سالمتر است.
طرز تهیه شربت انار مُنَعنَع (نعناعی)
برای رفع تهوع و استفراغ همچنین برای درمان بیاشتهایی بهخصوص در اطفال میتوان شربت انار نعناع را درست کرد که برای تهیه این شربت، آب انار ترش یک واحد، شکر یک و نیم واحد و آب نعناع یا عرق نعناع نیم واحد نیاز داریم.
برای تهیه آن، آب انار را بههمراه شکر حرارت دهید تا بهقوام آید، پس از آن، عرق نعناع را اضافه و مخلوط کنید، این شربت را میتوان در یخچال نگهداری کرد و بهتنهایی یا با کمی آب مخلوط و مصرف کرد.
وی افزود: نعناع مقوی و نشاطآور بوده و خون غلیظ را رقیق میکند همچنین خوردن دمنوش نعناع برای رفع درد سینه و پهلو مفید است؛ نعناع تقویتکننده دهانه معده است و نفخ بدن را از بین میبرد، برای کسانی که حالت تهوع دارند و بالا میآورند خوردن نعناع بسیار مفید است چرا که فم معده را تقویت میکند.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: استفاده از مواد غذایی مثل خردل و ادویه تند، نعناع، پیاز و سیر در زنان شیرده منع شده، زیرا به هر نسبت که خون سالم و مناسبی در بدن زن شیرده تولید شود، شیر او نیز سالمتر است.
طرز تهیه شربت انار مُنَعنَع (نعناعی)
برای رفع تهوع و استفراغ همچنین برای درمان بیاشتهایی بهخصوص در اطفال میتوان شربت انار نعناع را درست کرد که برای تهیه این شربت، آب انار ترش یک واحد، شکر یک و نیم واحد و آب نعناع یا عرق نعناع نیم واحد نیاز داریم.
برای تهیه آن، آب انار را بههمراه شکر حرارت دهید تا بهقوام آید، پس از آن، عرق نعناع را اضافه و مخلوط کنید، این شربت را میتوان در یخچال نگهداری کرد و بهتنهایی یا با کمی آب مخلوط و مصرف کرد.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *