مصرف سبزیهای دارای برگ سبز در شرایط آلودگی هوا/ تاثیر پرتقال و سیب در سربهای نفوذ یافته در سلولها
علی ریاحی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: با افزایش آلودگی هوا در کلانشهرها، برخی افراد دچار مشکلاتی از قبیل: سردرد، گلو درد و حتی گرفتگی صدا میشوند.
وی افزود: با رعایت برخی اصول و بهره گیری از بعضی از روشهای غذایی مناسب میتوان تا حدود زیادی اثرات آلایندههای هوا را کاهش داد.
این متخصص طب سنتی با اشاره به بهترین نوع سبزیجات برای کاهش اثرات آلودگی هوا اظهارکرد: سبزهای دارای برگ سبز از جمله اسفناج و کرفس بهترین نوع سبزی برای مصرف در روزهای آلوده هستند و مصرف آنها توصیه میشود.
ریاحی در خصوص توصیههای صورت گرفته مبنی بر خوردن شیر در روزهایی که هوا آلوده است تصریح کرد: شیر از جمله منابع مفید برای مصرف در روزهای آلوده سال به شمار میآید ضمن اینکه خوردن زده تخم مرغ و کره نیز توصیه میشود.
وی در خصوص انواع میوهها که خوردن آنها در روزهای آلوده سال توصیه شده است اذعان کرد: پرتقال و سیب بهترین میوههایی هستند که قادر به کاهش سربهای نفوذ یافته در سلولها بوده و شهروندان باید توجه داشته باشند که مصرف آنها در روزهای آلوده سال میتواند مفید باشد.
این متخصص طب سنتی به شهروندان توصیه کرد که در روزهای آلوده سال، بیش از حد معمول آب بنوشند.