از مسابقه بعد هیچ حریفی روسی نمیتواند ملایی را شکست دهد/ باید در گرندپریها و گرنداسلمهای سال ۲۰۱۸ شرکت کنیم
محمد منصوری در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی ، در پاسخ به این سوال که چرا تنها با دو ورزشکار در رقابتهای مسترز روسیه شرکت کرد، اظهار داشت: طبق قانون تنها ۱۶ ورزشکار برتر رنکینگ جهانی میتوانند در این رقابتها شرکت کنند. البته ما تنها سعید مولایی را در بین این نفرات داشتیم و در خصوص محمد بریمانلو هم فدراسیون جهانی اعلام کرد که نفرات این وزن به حد نصاب نرسیدند و از ما درخواست کرد تا محمد را به مسابقات اعزام کنیم.
وی با اشاره به اینکه سطح فنی رقابتهای مسترز از بازیهای المپیک و میدان جهانی بالاتر بود، افزود: در این مسابقات بهترینهای دنیا در هر وزن حضور دارد و هیچ جودوکار سطح پایینی در جدول مسابقات نیست. در این میدان بزرگ محمد بریمانلو تلاش خود را انجام داد، اما میتوانست بهتر باشد و از عملکرد او راضی نبودم. اما در خصوص سعید مولایی باید بگویم که بدون تردید او یکی از بهترین جودوکاهای دنیا در وزن منهای ۸۱ کیلوگرم است.
سرمربی تیم ملی جودو افزود: سعید در این مسابقات نه خسته بود و نه مشکل روحی داشت، باید قبول کرد که مبارزه با حریف روس آن هم در کشور خودشان بسیار دشوار است. مولایی در این مسابقات دو حریف قدرتمند از آلمان و برزیل را شکست داد و در نیمه نهایی مقابل لاپیناگوف کارش به امتیاز طلایی رسید و بعد از حدود سه دقیقه و نیم مبارزه در این شرایط دست به یک حمله احساسی زد و با بدلکاری حریف نتیجه را واگذار کرد.
منصوری در ادامه گفت: در مبارزه رده بندی هم مولایی مقابل دیگر حریف روسی عملکرد خوبی داشت، اما باز هم روی یک غافلگیری باخت و دستش از مدال کوتاه ماند، اما عدم کسب مدال چیزی از ارزشهای مولایی کم نمیکند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا نباید روش مبارزه مولایی با حریفان روسی تغییر کند، اظهار داشت: باید روی تاکتیک مبارزه مولایی با جودوکاران روس بیشتر کار کنیم و به امید خدا از مسابقه بعد هیچ حریفی روسی نمیتواند سعید را شکست دهد.
سرمربی تیم ملی جودو با اشاره به اینکه برنامه کوتاه مدت ما برای کسب نتیجه قابل قبول در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ است، افزود: پس از رقابتهای کشوری که اواخر هفته جاری برگزار میشود، نفرات برتر را به اردو فرا میخوانیم و عدهای را در اردوهای داخلی نگه میداریم و برخیها را نیز به اردوی مشترک در تاشکند ازبکستان میبریم. ضمن اینکه باید در گرندپریها و گرند اسلمهای سال ۲۰۱۸ شرکت کنیم.
وی در واکنش به اینکه نفرات جوان تیم ملی در رقابتهای بین المللی نتیجه قابل دفاعی کسب نکردند، اظهار کرد: به غیر از سعید مولایی و جواد محجوب که به تازگی به جمع ما اضافه شده، سایر ملیپوشان جوان هستند که تقریبا اکثر آنها را در مسابقات مختلف تست کردیم. این نکته را هم اضافه کنم که معیار ما برای سنجش عملکرد ملیپوشان تنها نتیجهگیری نیست و مسائل مختلفی را مورد ارزیابی قرار میدهیم و با یک یا دو باخت کسی را حذف نمیکنیم.
سرمربی تیم ملی جودو با بیان اینکه این جوانها سرمایه جودو هستند، خاطر نشان کرد: طبیعی است که نفرات جوان و کم تجربه به این زودی نتیجه نمیگیرند. طبق تحقیقاتی که بنده داشتم در جودوی روز دنیا اکثر مدال آوران ۲۳ سال به بالا سن دارند و در چندین مسابقه بزرگ شرکت کردند تا به پختگی لازم برسند.
منصوری ادامه داد: سالها در جودوی ایران اعزامها به صورت گلخانهای انجام میشد و به همین خاطر به غیر از یک یا دو نفر سایر جودوکارهای ما تجربه حضور در رده بزرگسالان را نداشتند. مطمئن باشید این نفرات را در رقابتهای سال آینده باز هم آزمایش میکنیم تا بهترین نفرات را در ترکیب اصلی تیم ملی برای بازیهای آسیایی جاکارتا قرار دهیم.
پیشکسوت جودو با بیان اینکه جودو پس از بازیهای آسیایی ادامه دارد، خاطر نشان کرد: جوانها باید یواش یواش وارد گود شوند و نباید خیلی تحت فشار باشند. نسل خوب و مستعدی داریم و برای المپیک ۲۰۲۰ هم روی این نفرات حساب باز کردیم.
سرمربی تیم ملی جودو در پایان گفت: با مدیریت محمد درخشان و حمایتهای رضا رودکی برنامهای را که تدوین کرده بودیم پیش میبریم و به امید خدا در آینده ثمره اعتماد به این برنامه را خواهیم دید.