شیائومی در صدد عرضه پرچمداران خود در بازار آمریکا/ انتشار اطلاعاتی از تبلت هوآوی پیش از رونمایی/ علت باد کردن باطری گوشی
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شیائومی در صدد عرضه پرچمداران خود در بازار آمریکا، انتشار اطلاعاتی از تبلت هوآوی پیش از رونمایی، علت باد کردن باطری گوشی و ... را در بسته فناوری میزان بخوانید.
علت باد کردن باطری گوشی
زوم تک: دلایل زیادی وجود دارد که سبب می شود باطری گوشی شما باد کند و عملکرد صحیحی نداشته باشد.در صورتی که علت هر چه که باشد این باد کردن باطری گوشی نتیجه جذب اتم های لیتیم به واسطه اتم های سیلیکون می باشد. اما معمایی که هنوز پاسخی برای آن بدست نیامده این است که چه بر سر سیلیکون با لیتیم ها آمده است. همین موضوع شاید سبب شود که باطری های جدیدی تولید شود که نسل جدیدی از باطری ها با ظرفیت های زیاد باشند.اولین دلیلی که می تواند سبب باد کردن باطری گوشی شود همانطور که پیش تر اشاره کوتاهی کرده ایم این است که اتم های سیلیکون ، اتم های لیتیم را جذب نموده اند و باطری باد می کند. در نهایت به گونهای می شود که حجم اتم سیلیکون از مقدار اولیه شان سه برابر بیشتر می شوند و سبب می شود که باطری خراب و نابود شود.
شیائومی در صدد عرضه پرچمداران خود در بازار آمریکا است
زومیت: با موفقیت شیائومی در بازارهای جهانی، این شرکت در صدد عرضهی پرچمداران خود در خاک ایالاتمتحده آمریکا است. سازندگان چینی با عملکرد قوی که از خود نشان دادهاند، توانستهاند بازار کشور مادری خود، یعنی چین را به تسخیر در آورند. حال پس از هواوی، به نظر میرسد که شیائومی نیز قصد دارد برای ورود به خاک ایالات متحده آمریکا و گسترش بازار خود، با اپراتورهای تلفن همراه این کشور وارد مذاکره شود. پیشتر مطلع شدیم که هواوی قصد دارد گوشی پرچمدار جدید خود، یعنی میت ۱۰ پرو را با کمک اپراتورهای وِرایزن و AT&T، برای مشتریان آمریکایی خود عرضه کند. حال گویا شرکت رقیب و هموطن هواوی، یعنی شیائومی نیز به بازار آمریکا پا میگذارد. مسلماً با ورود هواوی و شیائومی به بازار این کشور، عرصه برای برندهای مطرحی چون اپل و سامسونگ تنگ خواهد شد و میتوان انتظار گرایش برخی از کاربران این شرکتها به نمونههای چینی تازهوارد را داشت.
استفاده از نانوذرات برای مقابله با اختلالات ریوی
زی نیوز: دانشمندان موفق شدند با استفاده از نانوذراتی که آنتیبیوتیکها را به شکل موثرتری به مقصد انتقال میدهند، روش تاثیرگذاری در درمان عفونتهای تنفسی کشنده ابداع کنند. بیماری فیبروز سیستیک، یک اختلال ارثی کشنده است که به ریهها و سیستم گوارشی آسیب میرساند. در این بیماری، ریه به حدی آسیب میبیند که بیماران اغلب بر اثر این مشکل، جان خود را از دست میدهند یا وادار به پیوند ریه میشوند. درمان دائمی با آنتیبیوتیکهای استنشاق شده، نقش مهمی در این موضوع دارد. اگرچه در این درمان نمیتوان کاملا از تجمع باکتریها اجتناب کرد اما میتواند برای مدت طولانی بیماری را تحت کنترل نگه دارد. باکتریها نه تنها با گسترش مقاومت بلکه با رشد سلولهای موسوم به "زیستلایه" در زیر لایهای از مخاط که بیشتر مانند یک صفحه محافظ، راه باکتریها را در ردیفهای پایینتر مسدود میکند، از خود دفاع میکنند. دگمار فیشر، استاد فناوری دارویی در دانشگاه ینا در آلمان میگوید: معمولا، این داروها با استنشاق کردن به بدن وارد میشوند. سپس، مسیر پیچیدهای در بدن برای رسیدن به پاتوژنها (بیماریزاها) طی میکنند و بسیاری از آنها به مقصد نمیرسند. پژوهشگران برای غلبه بر این دفاع قوی، عوامل فعال مانند آنتیبیوتیک توبرامایسین را در پلیمری از جنس پلیاستر، قرار میدهند. بنابراین پژوهشگران نانوذرهای خلق کردند که در آزمایشگاهی که پیشتر در آنجا وضعیت کنونی ریه را در یک حالت ثابت و همچنین پویا شبیهسازی کرده بودند، مورد آزمایش قرار گرفتند.
استفاده از گیاهان درخشان به جای لامپ!
تکتایمز: دانشمندان با استفاده از همان ترکیبی که موجب درخشش کرم شبتاب میشود، توانستند گیاهانی تولید کنند که در تاریکی بدرخشند. گیاهان درخشان میتوانند کارهایی را که در حال حاضر توسط دستگاههای الکتریکی مانند لامپها و چراغهای خیابانی انجام میشود، عهده دار شوند. گروهی از محققان از موسسه فناوری ماساچوست گیاهان درخشان را به لیست پروژههای نانوبیونیک گیاهی خود اضافه کردند که در حال حاضر شامل گیاهانی است که میتوانند مواد منفجره را شناسایی و گیاهانی که میتوانند شرایط خشکی و کمآبی را کنترل کنند. تیم تولید گیاهان درخشان، با هدف مهندسی کردن گیاهانی که یک روز بتوانند وظایف دستگاههای الکتریکی فعلی انجام دهند، پرمصرفترین انرژی در جهان، یعنی روشنایی را هدف قرار داده است. محققان برای ایجاد گیاهان درخشان خود از لوسیفراز استفاده کردهاند. لوسیفراز آنزیمی است که باعث میشود که کرم شبتاب بدرخشد و کوآنزیم A مولکولی است که واکنش یک محصول جانبی را از بین میبرد و میتواند مانع فعالیت لوسیفراز شود.
انتشار اطلاعاتی از تبلت مدیاپد M5 هوآوی پیش از رونمایی
دیجیاتو: در حالیکه هنوز تبلت MediaPad M5 رسماً رونمایی نشده، روز گذشته اطلاعاتی از آن فاش شد و آن طور که از این مشخصات پیداست این محصول احتمالاً جزو تبلتهای پیشرفته و با کیفیت خواهد بود. بر اساس خبرها شرکت هوآوی قصد دارد سری مدیاپد را پس از M3 Lite با تولید مدل M5 ادامه دهد، بنابراین خبری از مدل M4 این سری نخواهد بود. محصول جدید درست همانند تبلتهای پیشین سری مدیاپد و موبایل Mate 9، از چیپست ۶۴ بیتی چهارهستهای کایرین ۹۶۰ بهره میبرد و صفحه نمایش ۸.۴ اینچی با وضوح تصویر ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل برای آن در نظر گرفته شده است.
بروزرسانی پیکسل 2 اکس ال باعث کاهش سرعت سنسور اثر انگشت می شود
معمولا ارائه بروزرسانی باعث افزایش قابلیت ها یا بهبود سرعت و کارایی موبایل می شود اما به نظر می رسد که این مساله در مورد پیکسل 2 اکس ال صدق نمی کند. گوگل اوایل ماه جاری اندروید 8.1 را برای پیکسل 2 اکس ال منتشر کرده بود و حالا برخی کاربران این موبایل از کاهش سرعت سنسور اثر انگشت پس از دریافت بروزرسانی خبر داده اند. برای مثال یکی از کاربران فروم پشتیبانی گوگل مدعی شده که باز شدن قفل اسمارت فون یک ثانیه زمان می برد. علاوه بر اسکنر اثر انگشت برخی کاربران از کاهش سرعت قفل شدن نمایشگر پس از فشار دادن کلید پاور گلایه کرده اند. یکی از راه های غلبه بر این مشکل فعال کردن حالت «always on» است که باعث بازیابی سرعت قبلی سنسور می شود اما یکی از اثرات جانبی آن افزایش مصرف باتری است. یکی از نمایندگان گوگل تاکید کرده که این کمپانی از مشکل آگاه بوده و با جمع آوری گزارشات مرتبط به این باگ به دنبال شناسایی ریشه مشکل و برطرف کردن آن است.