انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس کاری «احمقانه» بود

9:16 - 21 آذر 1396
کد خبر: ۳۷۶۰۸۴
دسته بندی: سیاست ، عمومی
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا در انتقال سفارت این کشور به بیت المقدس اظهار داشت: این اقدام کاری احمقانه و بازی با احساسات، افکار و دین مسلمانان جهان بود و عواطف جامعه جهانی را علیه آن‌ها تحریک کرده است.
جهانگیریبه گزارش گروه سیاسی ، اسحاق جهانگیری شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اداری استان خوزستان، با اشاره به تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا در انتقال سفارت این کشور به بیت المقدس اظهار داشت: این اقدام کاری احمقانه و بازی با احساسات، افکار و دین مسلمانان جهان بود و عواطف جامعه جهانی را علیه آن‌ها تحریک کرده است.

وی گفت: بیت المقدس قبله نخست مسلمانان و شهر مورد توجه دنیای اسلام است و اقدام نمایشی رییس جمهور آمریکا که میداند تصمیمش انجام نشدنی است، نتیجه‌ای جز حرکت جهان اسلام، کشور‌های دنیا و نهاد‌های بین المللی نداشته است و قطعا این توطئه به فضل الهی منجر به شکست خواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه و اهمیت کشور در منطقه و‌جهان گفت: مسوولان جمهوری اسلامی باید متناسب با جایگاه ایران تلاش و فعالیت کنند و با انسجام و وحدت و یکپارچگی از موقعیت بی نظیر جمهوری اسلامی ایران حراست کنند.

آنطور که پایگاه اطلاع‌رسانی دولت گزارش داده است،جهانگیری با بیان اینکه باید در بعد اقتصادی تصمیمات جدی برای تامین منابع لازم برای توسعه اتخاذ کنیم اظهار داشت: ما می‌دانیم که مردم از گرانی اذیت می‌شوند و رفاه آن‌ها بخاطر کاهش قدرت خرید تنزل یافته و بیکاری جوانان بویژه جوانان تحصیلکرده را در سراسر کشور آزار می‌دهد، باید برای حل این مسائل راهکار پیدا کنیم. خوشبختانه توان لازم در‌کشور برای عبور از مشکلات وجود دارد.

وی با اشاره به منابع طبیعی و زیربناها، نیروی تحصیلکرده و جوان در کشور گفت: ایران امروز از دانش فنی و مهندسی برخوردار است که می‌تواند در خارج از کشور نیروگاه، کارخانه و سد بسازد و بزرگترین اسکله‌های نفتی را برپا کند. ما میتوانیم با تکیه بر این منابع از مشکلات عبور کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما به لحاظ مدیریتی در برخی بنگاه‌ها دچار مشکل هستیم. ما بنگاه اقتصادی داریم که هزاران میلیارد در آن سرمایه گذاری شده، اما ده درصد بیشتر سود نمی‌دهد. نباید این وضع ادامه یابد چرا که این بنگاه‌ها سرمایه ملت هستند.

وی افزود: مدیریت کشور باید خلاق، توانمند، شجاع و با انگیزه باشد و پای کار از توان، آبرو و جسم‌خود مایه بگذارد در اینصورت است که کشور موفق می‌شود. اینکه مدیری بی انگیزه و آویزان کشور شده است انسان را غصه دار میکند.

جهانگیری سپس به بودجه سال ۱۳۹۷ و افزایش بودجه جاری و‌عمرانی استان‌ها برای اداره امور اشاره کرد و‌گفت: نظام بودجه ریزی عملیاتی شده تا اندازه گیری دقیقی از عملکرد دستگاه‌ها بدست آید. بر این اساس روی مشکلات اصلی کشور تمرکز ویژه‌ای داده شده که یکی از آن‌ها بحث اشتغال است.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: موضوع فعال کردن واحد‌های کوچک و متوسط و بزرگ صنعتی و کشاورزی در سال ۹۷ نیز جزو اولویت هاست. منابع لازم تدارک شده و سیستم بانکی برای ورود به این موضوع تجهیز شده است.

وی به اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اشتغالزایی در روستا‌ها بویژه روستا‌های مرزی اشاره کرد و با بیان اینکه سهم خوزستان از این محل ۴۵۰ میلیارد با نرخ ۶ درصد و برای روستا‌های مرزی و طرح‌های دانش بنیان با نرخ ۴ درصد است گفت: این رقم بسیار قابل توجه است و باید مدیران استان با دقت و نظارت تلاش کنند این تسهیلات در اختیار افراد واجد شرایط قرار گیرد تا در استان کار و تولید رونق یابد.

معاون اول رئیس‌جمهور با ابراز خرسندی از احیای ۳۵۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان گفت: خیلی خوشحال شدم که زمین‌های اطرف شلمچه که بخاطر جنگ تحمیلی پر از مین و غیرقابل کشت بود ظرف یک سال آماده زراعت شده و این کار بزرگی است که باید به نمایش در آید.

وی برخی شایعات و ایجاد نگرانی‌ها درباره مسائل مربوط به آب در استان را نادرست توصیف کرد و‌گفت: طرح‌های بزرگ نظیر احیای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی استان با دستور رهبری، تمرکز دولت و پشتوانه علمی در‌حال اجراست و همه مسائل درباره آن پیش بینی شده است.

جهانگیری به ایجاد انگیزه برای ورود بخش خصوصی به منظور تکمیل طرح‌های نیمه تمام و زمینه سازی برای ورود سرمایه‌های خارجی اشاره کرد و گفت: استان خوزستان با توجه به ورود منابع خارجی به صنعت نفت و گاز تحرک خوبی در‌حوزه نفت و گاز خواهد داشت.

وی به موضوع کارون و حل مساله فاضلاب و نیز موضوع استخدام نیرو‌های بومی برای صنایع استان اشاره کرد و افزود: دولت به مسائل خوزستان توجه ویژه‌ای دارد و مردم نباید نگران موضوعات این چنینی باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه استاندار خوزستان محکم و با انگیزه در حال فعالیت است، خواستار توجه ویژه به بانوان و جوانان و ایجاد بستر برای حضور آن‌ها در پست‌های مدیریتی شد و گفت: همه جریانات سیاسی باید احساس حضور در صحنه داشته باشند بویژه جرایانات حامی دولت که فعالیت گسترده‌ای داشتند باید حتما در دولت ایفای نقش کنند.

پیش از سخنان معاون اول رئیس‌جمهور استاندار خوزستان و نماینده، ولی فقیه در استان با اشاره به مسائل استان در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی خواستار نگاه ویژه و تدبیر لازم دولت برای حل معضلات استان و مقابله با بحران‌های پیش روی توسعه منطقه شدند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *