افزایش 136 درصدی جرایم سایبری در "بخش دولتی هند" در یک سال
به گزارش سرویس بین الملل به نقل از روزنامه آشین ایج، بر اساس گزارش منتشر شده در کنفرانس امنیت و قوانین سایبری هند ، میزان جرائم سایبری در این کشور در تمام حوزه ها بیش از دو برابر شده است.
بر اساس این گزارش، کارشناسان بر این نکته تاکید کرده اند که هند نیاز دارد که در راستای پیشرفت های فضای سایبری، قوانین خود را جهت مقابله با جرایم اینترنتی به روز کند.
کارشناسان معقتدند هند باید راه حلی برای مشکلات روز افزون در دنیای سایبری پیدا کند چون این کشور از نظر قوانین مربوط به مقابله با دزدی سایبری و همچنین حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی از سایر جهان بسیار عقب تر است.
پیش از این ، تیم واکنش اضطراری کامپیوتر هند با انتشار گزارشی اعلام کرد در شش ماه اول سال 2017 در هر 10 دقیقه یک جرم سایبری در هند اتفاق افتاده است.
این جرایم اینترنتی شامل کلاهبرداری اینترنتی، اسکن و کاوش، هک وبسایت ها، اقدامات مخرب و خلاف عرف، ویروس یا کد مخرب، باج افزار و خود داری از ارائه خدمات می شود.
هر چند جرایم معمول سایبری در هند رواج دارند اما حملات باج افزارها به رایانه های سازمان ها و اداره ها در این کشور سابقه چندانی ندارد.
با این حال، در ماه جولای حمله سایبری باج افزار موسوم به 'پتیا' Petya که در سطح جهانی انجام شد، فعالیت بندر جواهر لعل نهرو به عنوان بزرگ ترین بندر کانتینر هند در بمبئی را متوقف کرد.
این باج افزار با استفاده از کد (Eternal Blue) که به عقیده کارشناسان از سازمان امنیت امریکا به سرقت رفته است خود را در شبکه گسترش داد.
این حمله سایبری یک ماه پس از آلوده شدن هزاران رایانه در سرتاسر جهان به باج افزار 'وانا کرای' که با قفل کردن اطلاعات حساس برای باز گردانی آنها باج درخواست می کرد اتفاق افتاد.
در نتیجه این حمله، 102 سیستم رایانه ای پلیس یکی از ایالت های هند آلوده شد و همچنین تولید خودرو در کارخانه مشترک نیسان و رنو در چنای واقع در جنوب هند برای مدتی متوقف شد.
پس از این حمله ، دولت هند از مقامات دولتی که در مراکز حساس مشغول به کار هستند درخواست کرد برای جلوگیری از سرقت اطلاعات حساس از رایانه هایی استفاده کنند که به شبکه اینترنت متصل نشوند.
کارشناسان معتقدند هند به رغم توانمندی بالای خود در زمینه تولید نرم افزار، آمادگی لازم برای مبارزه با حمله های سایبری را ندارد و بدافزارها به راحتی می توانند به زیرساخت ها، بانک ها وحتی دستگاههای سیاسی و اطلاعاتی این کشور حمله کنند.
در یکی از بزرگترین موارد سرقت اطلاعات حساس اینترنتی در هند که سال گذشته اتفاق افتاد ، اطلاعات مربوط به سه میلیون و 200 هزار کارت اعتباری در این کشور هک شد.
همچنین در ماه اکتبر سال 2016 یک گروه هکر پاکستانی به نام 'هکسور' ادعا کرد که حدود هفت هزار و 70 وبسایت هندی را هک کرده است.