هدف گذاری جهانی برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال

11:24 - 07 آذر 1396
کد خبر: ۳۷۱۸۰۶
دسته بندی: اقتصاد ، انرژی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه اکثر کشور ها، آینده اقتصاد خود را به گونه ای برنامه ریزی کرده اند که اقتصاد دیجیتال در درآمد و اقتصاد آنها سهم عمده ای را داشته باشد، گفت: مهم‌ترین پیام اقتصاد دیجیتال ترکیب بخش های مختلفی است که زیرساخت آن فناوری اطلاعات است و همین باعث شکل گیری رابطه معناداری میان اقتصاد دیجیتال و رشد GDP می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، محمد جوادآذری جهرمی در جلسه صبحانه کاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی در خصوص خصوصی سازی و واگذاری شرکت های زیرمجموعه گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت تنها شرکتی است که به صورت کامل و مستقیم زیرنظر این وزارتخانه است و ما سعی داریم تا جای ممکن کمترین میزان تصدی گری را داشته باشیم.

وی در ادامه درباره برنامه های وزارتخانه در زمینه کاهش تصدی گری گفت: در جهت حرکت در این مسیر، طی چند روز آینده، پروانه فعالیت دو اپراتور خصوصی پست ارائه خواهد شد و پیش بینی می شود درآمد 800 میلیارد تومانی فعلی حوزه پست در کمتر از یکسال به دو برابر برسد.

وزیر دولت دوازدهم با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه باید حجم بازار حوزه ارتباطات در کشور رشد 2.5 برابری داشته باشد، اعلام کرد: اما آنچه در دنیا وجود دارد با این روند متفاوت است زیرا در دنیا شتاب رشد چندین برابری در حال رخ دادن است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص اقتصاد دیجیتال و انقلاب صنعتی گفت: در شرایط فعلی انقلاب صنعتی چهارم در دنیا در حال رخدادن است و اقتصاد دیجیتال پیش برنده اقتصاد دنیا خواهد بود و همان طور که مشخص است اکثر کشور ها، آینده اقتصاد خود را به گونه ای برنامه ریزی کرده اند که اقتصاد دیجیتال در درآمد و اقتصاد آنها سهم عمده ای را داشته باشد.

آذری جهرمی به اقتصاد ایران اشاره و بیان کرد: در اقتصاد ایران همچنان تکیه بر درآمدهای اقتصاد سنتی پابرجا است و اگر بررسی و تحقیق جامعی انجام شود، رابطه معناداری میان اقتصاد دیجیتال و رشد GDP به دست خواهد آمد و مهم‌ترین پیام اقتصاد دیجیتال ترکیب بخش های مختلفی است که زیرساخت آن فناوری اطلاعات باشد.

وی عنوان کرد: زیرساخت و چارچوب لازم برای معرفی و حرکت در مسیر اقتصاد دیجیتال وجود دارد زیرا اگر در این مسیر حرکت نکنیم، اقتصاد کشور را از دست خواهیم داد، البته همچنان برخی نگاه های ضدفناوری و تکنولوژی در کشور وجود دارد که اگر اصلاح نشود و از این ظرفیت استفاده نشود، با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: همچنین برای نخستین بار در کشور، ظرفیت ترانزیت داده ایران در حوزه جنوب به شمال فعال شد و موفق به عقد قرارداد 300 گیگ ترانزیت جنوب به شمال بودیم.

وی درباره شاخص رقابت پذیری گفت: این شاخص در دو حوزه سهولت کسب و کار و سرمایه گذاری با مشکلاتی همراه است، زیرا شروع یک کسب و کار زمان بر است و همچنین سنگ اندازی هایی بر سر راه تاسیس و را اندازی یک استارتاپ وجود دارد که در نهایت اغلب آنها به نتیجه نمی رسد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *