گستاخی آل خلیفه؛ استمرار جنایت نوادگان راهزنانِ سرزمین نجد/ حال «شیخ عیسی» وخیم است
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، در روزهای اخیر فشار رژیم آل خلیفه بر علمای بحرین و در راس آنها «شیخ عیسی قاسم» افزایش یافته است و مقامات منامه اجازه رسیدگی به وضعیت وخیم پزشکی رهبر شیعیان بحرین را که در بازداشت خانگی است، نمیدهند.
دو روز پیش بود که اخباری مبنی بر وخامت حال رهبر شیعیان بحرین، مخابره شد و مردم بحرین را به تجمع در مقابل منزل شیخ عیسی قاسم کشاند. امری که موجب شد تا نیروهای امنیتی بحرین در اطراف منزل وی مستقر شوند.
روز یکشنبه هفته جاری، یک عضو ارشد جمعیت «الوفاق» بحرین اعلام کرد وضعیت جسمانی شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین که از هفت ماه پیش در منطقه الدراز در بازداشت خانگی به سر میبرد، خطرناک است. در پی انتشار این خبر، نیروهای امنیتی بحرین در اطراف منزل مسکونی شیخ عیسی قاسم مستقر شدند.
ممانعت آلخلیفه از درمان «شیخ عیسی قاسم»
آنطور که اعضای شورای حقوق بشر بحرین پیشتر اعلام کرده بودند، رژیم آل خلیفه اقدامات امنیتی سختگیرانهای در اطراف منزل شیخ عیسی قاسم برقرار کرده و مانع از آن میشود که پزشکان مخصوص وضعیت سلامت وی را دنبال کنند.
دیروز نیز شبکه «المیادین» گزارش داد که اگرچه معاینه پزشکان دولتی از «شیخ عیسی قاسم» تحت نظارت شدید وزارت کشور بحرین انجام گرفته، اما حال این رهبر شیعیان بحرین از خطرناک نیز فراتر رفته است؛ بگونهای که وی حدود نصف وزن خود را از دست داده است.
خانواده شیخ عیسی نیز با بیان اینکه هیچ کمکی از سوی دولت بحرین برای معالجه وی ارائه نشده، خواستار حضور تیمی از پزشکان بینالمللی شدند. منابع بحرینی نیز میگویند معاینات پزشکان دولتی امیدوار کننده نیست و نمیتوان او را در خانه درمان کرد.
تجمع جوانان بحرینی در مقابل منزل شیخ عیسی قاسم
همزمان با وخامت حال شیخ عیسی قاسم و ممانعت رژیم آل خلیفه از درمان تخصصی رهبر شیعیان بحرین، مردم و بویژه جوانان این کشور طی فراخوانهایی خواستار برپایی تظاهرات و تجمع مقابل منزل شیخ عیسی شدند.
علمای بحرین نیز در پی وخامت حال شیخ عیسی قاسم با صدور بیانیهای با اشاره به وخیم شدن وضعیت جسمانی آیتالله عیسی قاسم، تأکید کردند که سکوت در این خصوص جایز نیست، قدرت حاکمه باید اقامت اجباری و محاصره ظالمانه ایشان را فورا متوقف نموده و بشکند.
علمای بحرینی تأکید کردهاند که رژیم بحرین اصرار بر به قتل رساندن آیتالله عیسی قاسم دارد و به همین دلیل مردم باید برای شکستن محاصره نظامی بر خانه آیتالله اقدام فوری کنند.
سازمان عفو بینالملل نیز به وخامت حال رهبر زندانی شیعیان بحرین و سختگیری رژیم آل خلیفه علیه وی واکنش نشان داد و در صفحه توییتر خود نوشت که «مسئولان بحرین باید فورا امکان دستیابی آیتالله عیسی قاسم به درمان پزشکی را فراهم آورند».
دشمنی رذیلانه آلخلیفه با «ستاره آسمان تشیع»
رژیم آلخلیفه پیشتر نیز محکومیتها و محرومیتهای فزآیندهای را درباره «آیتالله شیخ عیسی قاسم» روحانی برجسته بحرینی که به تعبیر مقام معظم رهبری «ستاره آسمان تشیع» است، اعمال کرده بود. مزدوران این رژیم در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ به منزل این روحانی برجسته حمله کردند و ضمن هتک حرمت اهل بیت ایشان با شکستن قفل درها و به هم ریختن و تخریب لوازم منزل وی، به تفتیش آن پرداختند.
در خرداد ماه سال گذشته نیز مقامات رژیم آل خلیفه در اقدامی تعجببرانگیز و ظالمانه تابعیت شیخ عیسی قاسم را لغو کردند؛ اقدامی که با واکنشهای گستردهای همراه شد و بحرینیها در واکنش به آن تظاهرات گسترده برپا کردند و اقدام به تحصن در مقابل منزل این روحانی شجاع در منطقه «الدراز» کردند؛ مزدوران آل خلیفه نیز به ظالمانهترین شکل ممکن بر روی متحصنین که اغلب از قشر جوان بودند آتش گشودند و چند تن را به شهادت رساندند.
تجاوز به حریم «شیخ قاسم» خط قرمز است
البته واکنش به اقدام رذیلانه آلخلیفه در سلب تابعیت از شیخ عیسی قاسم تنها به جوانان انقلابی بحرین منحصر نماند و سایر شخصیتهای منطقهای نیز به این اقدام واکنش نشان دادند؛ از جمله سردار قاسم سلیمانی از فرماندهان عالی رتبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در سالهای اخیر با تدابیر و دلاوریهایش قلوب مردم مسلمان و آزادیخواه منطقه را تسخیر کرده است، در واکنش به این اقدام گستاخانه آل خلیفه طی بیانیهای اعلام داشت که «تجاوز به حریم شیخ قاسم خط قرمزی است که عبور از آن شعلهای از آتش را در بحرین و سراسر منطقه پدید خواهد آورد و برای مردم راهی جز مقاومت مسلحانه باقی نخواهد گذاشت. قطعا تاوان آن را آل خلیفه پرداخت خواهد کرد و نتیجه آن جز نابودی این رژیم سفاک نخواهد بود».
رژیم آلخلیفه همچنین پیش از سلب تابعیت از آیتالله عیسی قاسم در راستای مقابله با روحانیت شیعی بحرین، «شیخ علی سلمان» دبیرکل جمعیت وفاق این کشور را دستگیر کرده بود و به اتهام آنچه اهانت به وزارت کشور بحرین و تحریک مردم این کشور برای قانونشکنی و تغییر نظام حاکم عنوان کرده بود، به چهار سال زندان محکوم کرد.
اتهام زنیهای واهی برای محاکمه رهبر شیعیان بحرین
روز ۲۴ اسفند ۹۵ قرار بود دادگاه رژیم بحرین حکم آیتالله عیسی قاسم را به اتهام واهی پولشویی صادر کند که تحت فشار افکار عمومی این کشور مجبور به عقبنشینی شد و محاکمه وی را به روز ۱۷ اردیبهشت ۹۶ موکول کرد. این تاریخ نیز به دلایل مختلف به تعویق افتاد و به ۳۱ اردیبهشت موکول شد. در همان مقطع زمانی علمای بحرین مردم این کشور را به برگزاری تظاهرات گسترده در اعتراض به استمرار محاکمه آیتالله عیسی قاسم فراخواندند. همچنین شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق که در زندان به سر میبرد، رژیم آل خلیفه را به تعقل و تدبر فراخواند و نسبت به کشانده شدن کشور به پرتگاه نابودی هشدار داد.
در شرایطی که مردم انقلابی بحرین از هتکحرمتها و جسارتهای سرکردگان آل خلیفه به جوش آمده بودند، این نوادگان راهزنان سرزمین نجد تصمیم گرفتند از ارباب منطقهای شان یعنی آلسعود استمداد طلب کنند؛ سعودیها نیز علیرغم مشغله کودک کشی در یمن، گشاده دستی کردند و از طریق پل ملک فهد، نظامیان و جنگافزارهای خود را با هدف سرکوب اعتراضات حق طلبانه مردم بحرین به سمت این کشور گسیل داشتند.
بازداشت شیخ قاسم با گسیل مزدوران آلخلیفه و آلسعود
اما مقامات منامه در راستای تحت فشار قراردادن شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی شیعیان بحرین تنها به تعرض به اهلبیت وی و سلب تابعیت از وی و دربند کردن نزدیکان وی و اتهام بستنهای واهی، قناعت نکردند بلکه در اقدامی تعجببرانگیز در بهار سال جاری با حمله به منطقه الدراز و کشتن و دستگیر کردن عدهای از جوانان این منطقه، منزل مسکونی شیخ عیسی قاسم را محاصره و او را عملا در بازداشت خانگی قرار دادند. این اقدام سبعانه آل خلیفه در شرایطی بود که شیخ عیسی قاسم بعنوان رهبر شیعیان بحرین از همان ۶ سال پیش که تظاهرات مردم بحرین بر علیه جنایتهای رژیم آل خلیفه آغاز شد بر پیگیری اعتراضات مسالمت آمیز تاکید داشت؛ با این همه، پاسخ مقامات منامه به این اعتراضات مسالمت آمیز، مشت آهنین و مداخله دادن ارتش متجاوز سعودی بوده است!
جنایتهای رژیم آلخلیفه در شرایطی است که قدرتهای جهانی مدعی حقوق بشر به حمایتهای خود از منامه ادامه میدهند. در ماه آوریل سال جاری میلادی (فروردین ۹۶) خبر رسید که «دونالد ترامپ» قصد دارد فروش جنگنده اف-۱۶ و سایر تجهیزات نظامی به رژیم بحرین را از سر بگیرد و از کنگره آمریکا نیز درخواست کرده تا این موضوع را مجددا بررسی کند. این تصمیم واشنگتن در شرایطی است که رژیم آل خلیفه علاوه بر تضییقات و فشارهای عدیده و بعضا جنایتکارانه در حق مردم بحرین، جزوی از ائتلاف متجاوز سعودی به یمن نیز محسوب میشود و دست سردمداران آل خلیفه نیز همچون حکام سعودی به خون هزاران غیرنظامی یمنی آلوده است؛ با این حال تجهیز و تسلیح این رژیم جنایتکار و متجاوز از سوی قدرتهای جهانی داعیه دار حقوق بشر بسیار تعجببرانگیز است.