سردار جلالی: قدرت بسیج، داعش را سرجایش نشاند

18:14 - 05 آذر 1396
کد خبر: ۳۷۱۴۶۶
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه قدرت بسیج، داعش را سر جای خود نشاند، گفت: آمریکا در دهه‌های گذشته چنین شکست مفتضحانه‌ای نداشت.

به گزارش گروه سیاسی ، سردار غلامرضا جلالی عصر امروز در همایش «بررسی تهدیدات مردم‌محور و راهکارهای مقابله با آن» با گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و مدافع حرم اظهار کرد: شهدا در حیات طیبه خود به تکلیفی که بر دوش داشتند جامه عمل پوشاندند.

وی با بیان اینکه بسیج مردمی‌ترین ارتش جهان است، افزود: نقش سازنده بسیج را می‌توان در دوران دفاع مقدس و در صحنه‌های مختلف بعد از انقلاب اسلامی به وضوح شاهد بود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به اینکه بسیج بخشی از توان ملی کشور به حساب می‌آید و می‌تواند عامل بازدارنده تهدیدات از کشور باشد، یادآور شد: امروز بخش عمده‌ای از امنیت کشور مرهون خدمات سازنده بسیج است.

وی با بیان اینکه توان بسیج در مقابله با داعش به همگان ثابت شد، تشریح کرد: شهید همدانی توانست در کشورهای عراق و سوریه افراد را آموزش داده و آنها را سازماندهی کند و اکنون شاهد آن هستیم که بسیج مردمی ما در کشور عراق و سوریه شکل گرفته است.

جلالی با اشاره به اینکه قدرت بسیج توانست داعش را سرجایش بنشاند، تصریح کرد: گرفتن بخش‌هایی که به تصرف داعش درآمده بود کار چندان آسانی نبود؛ هرچند که باید از خدمات سردار حاج قاسم سلیمانی در این مهم قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه شکست داعش اقدامی بزرگ، ارزشمند و نمادی از یک دفاع مردم‌محور در مقیاسی فراتر از سرزمین ما بود، ادامه داد: در حال حاضر مردم کشورهای اسلامی بیدار شده‌اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل، پیروزی بر داعش را پیروزی بسیج بر جبهه کفر برشمرد و تصریح کرد: آمریکا و هم‌پیمانان او میلیاردها دلار هزینه کردند و خون هزاران انسان بیگناه ریخته شد، اما به فضل الهی این شجره خبیثه از بین رفت.

وی با اشاره به اینکه با مروری به تاریخ گذشته آمریکا تاکنون این کشور طی چند دهه اخیر چنین شکست مفتضحانه‌ای نداشته و این کار کوچکی نیست، افزود: خوشبختانه در مقابله با داعش ساماندهی خوبی صورت گرفت که همان باعث شد تا بر داعش پیروز شویم.

جلالی، اشاره‌ای به نقش رسانه‌ها در کشورهای مختلف کرد و یادآور شد: رسانه‌ها عامل اتصال مردم با حکومت هستند و این قدرت را دارند تا مردم را تهییج و یا علیه کشور خود بسیج کنند که نمونه آن را در انقلاب‌های رنگی می‌توان شاهد بود.

وی با اشاره به اینکه ایران یکی از منحصر به فردترین حکومت‌های دنیاست که براساس مردم‌سالاری دینی شکل گرفته است، متذکر شد: انتخابات کشور یکی از واقعی‌ترین انتخابات دنیاست و این بدان معناست که حکومت ما وابسته به مردم است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به اینکه دشمن و به خصوص آمریکا به دنبال آن است که روی افراد و ذهن جامعه اثر بگذارد، چراکه کشور را وابسته به مردم می‌داند، تصریح کرد: از طرفی دشمن به دنبال ایجاد فضای دوقطبی کاذب در جامعه است.

وی با اشاره به اینکه موضوع مردم‌محوری و حوزه‌های آن مختلف است، گفت: خوشبختانه دفاع کشور دارای عمق است.

جلالی با بیان اینکه در بُعد دیگر در بخش اقتصادی دشمن می‌خواهد دولت را ناکارآمد نشان دهد، افزود: در این مهم به دنبال آن است که مردم را در مقابله با حکومت قرار دهد، در حالی که اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد مردم‌محور است و می‌تواند نقش‌های دشمن را خنثی کند.

وی با اشاره به اینکه باید کاری کنیم که مصرف کالای ایرانی اولویت افراد باشد، خاطرنشان کرد: محصولات باکیفیتی داریم، اما سلیقه‌ها عوض شده است که باید الگوی مصرفی کالای ایرانی باشد و نباید به برند خارجی بنازیم.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی زیرساخت فرهنگ و رسانه باید مختص به خود ما باشد، افزود: ما نیازمند یک شبکه اجتماعی هستیم که از داده‌های مردم حفاظت کند و آن داده‌ها در اختیار کشورهای خارجی قرار نگیرد.

وی با بیان اینکه امروزه افکارسازی در شبکه‌های عمومی یکی از موضوعاتی است که دشمن دنبال می‎کند، گفت: باید سواد رسانه‌ای داشته باشیم و نمی‌شود ابزار رسانه را نشناخته در اختیار فرزندان قرار داد.

جلالی با تأکید بر اینکه ارتقای سواد رسانه‌ای یک موضوع جدی است و باید به این مهم توجه شود، ادامه داد: یکی از موضوعاتی که شبکه‌های ماهواره‌ای آن را دنبال می‌کنند از بین بردن بنیان خانواده و سست کردن این مهم در کشور است.

وی با بیان اینکه موضوع مصونیت‌بخشی افکار عمومی، یک موضوع اساسی و جدی است که باید دستگاه‌های فرهنگی بر روی آن کار کنند، خاطرنشان کرد: همه مسؤولان در این مهم باید پای کار باشند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل در پایان با بیان اینکه باید برای صیانت از رفتار عمومی، شبکه‌ای اجتماعی، ملی و اسلامی داشته باشیم، تصریح کرد: باید افکار و ارزش‌های دینی و اسلامی با طیف‌های مختلف بتواند مخاطب عام را جذب کند تا بتوانیم نیازهای فکری، ذهنی و سرگرمی و بازی‌های در جهت درست آن تأمین و تولید کنیم.

انتهای پیام/

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *