هشدار نسبت به انتشار ویروس وبا و حصبه با مصرف آب های آلوده/ الزام در جوشاندن تن ماهی قبل از استفاده

8:15 - 06 آذر 1396
کد خبر: ۳۶۹۷۸۵
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: مصرف آب‌های گل آلود مناطق زلزله زده کرمانشاه، می‌تواند منجر به اپیدمی ویروس وبا و حصبه در منطقه شود.

هشدار نسبت به انتشار ویروس وبا و حصبه با مصرف آب های آلوده/ الزام در جوشاندن تن های ماهی قبل از استفادهمحمد حسین عزیزی در گفت و گو با خبرنگار جامعه ، در خصوص عوارض مصرف آب‌های آلوده گفت: با توجه به وقوع زلزله در استان کرمانشاه، آب لوله کشی در این منطقه گل آلود شده و مصرف آن برای آشامیدن، عوارض سو دارد. براین اساس آلودگی‌های موجود در آب می‌تواند انواع بیماری‌ها و انگل‌ها را به بدن انسان منتقل کند.


وی افزود: علاوه بر میکروب هایی، چون کرم آسکاریس و کدو، ویروس وبا و حصبه از جمله بیماری‌هایی هستند که از طریق مصرف آب‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود بنابراین در شرایط آلودگی آب‌های استان کرمانشاه باید نسبت به آشامیدن آب لوله کشی این منطقه هشدار داده شود.


رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: مصرف آب گل آلود برای مصارف شست و شو و استحمام از لحاظ انتقال بیماری‌ها مشکلی ندارد و می‌توان از آن برای جوشاندن کنسرو استفاده کرد.


وی عنوان کرد: در شرایط زلزله زدگی استان کرمانشاه، مصرف کنسرو به عنوان مناسب‌ترین وعده غذایی محسوب می‌شود. این در حالی است نگهداری کنسرو در دمای محیط در ایجاد مسمومیت غذایی تأثیری ندارد و نمی‌تواند عاملی برای بیماری محسوب شود.


لازم به ذکر است حتما قبل از مصرف، تن ماهی به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوشانده شود در عغیر اینصورت منجر به مسمومیت‌های خطرناک و در بسیاری از موارد مرگ می‌شود.


انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *