7 دلیل برای خوردن فندوق

18:15 - 28 آبان 1396
کد خبر: ۳۶۹۰۶۱
در میان میوه‌ های روغنی، فندق قابل هضم ‌ترین و مغذی ‌ترین آنها به شمار می ‌رود. فندق خشک حدود 70 درصد وزن خود مواد چربی و 15 تا 20 درصد مواد پروتئینی دارد و به دلیل فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه می ‌شود.

برچسب ها: بادام هندی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *