مدت زمان خوردن چای که در ابتلا به سرطان نقش اساسی دارد/نقطه داغ سرطان معده در کجای ایران است؟

9:08 - 22 آبان 1396
کد خبر: ۳۶۷۱۳۳
معاون وزیر بهداشت گفت: نتایح مطالعه ما حاکیست کسانی که چای خود را دو تا سه دقیقه یا کمتر پس از ریختن می‌نوشند در مقایسه با کسانی که چای خود را ۶ تا ۷ دقیقه بعد می‌نوشند احتمال ابتلا به سرطان مری آنها ۱۰ برابر بیشتر است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *