غذا های خارق العاده برای دیابت
نرخ هشدار دهنده ابتلا به دیابت به علت عادات غذا خوردن ناسالم، استرس، عدم فعالیت فیزیکی و ... در حال رشد است. رژیم غذایی سالم در کنار سایر عادات سالم، می تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به این بیماری شود.
به گزارش گروه فضای مجازی ، نرخ هشدار دهنده ابتلا به دیابت به علت عادات غذا خوردن ناسالم، استرس، عدم فعالیت فیزیکی و ... در حال رشد است و این در حالی است که یک رژیم غذایی سالم در کنار سایر عادات سالم، میتواند منجر به کاهش خطر ابتلا به این بیماری شود.
در اینجا برخی از پیشنهادهای غذایی خارق العاده برای کاهش خطر ابتلا به دیابت معرفی شده است:
میوههای خانواده مرکبات: مطالعات نشان میدهد که افراد مبتلا به دیابت دچار فقر ویتامین ث. هستند. از این جهت میوههای خانواده مرکبات برای آنها یک میان وعده مهم تلقی میشود. گریپ فروت، پرتقال، لیمو، لیمو ترش و ... دارای خواص شبه انسولینی هستند.
سبزیجات برگ سبز: همه ما میدانیم که این سبزیجات برای سلامت کلی بدن خوب هستند، اما در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نیز میتوانند بسیار موثر باشند. خوردن حداقل یک و نیم وعده از این سبزیجات در روز خطر ابتلا به دیابت را تا ۱۴ درصد کاهش میدهد.
چای سبز: نوشیدن یک فنجان چای سبز در روز خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد. چای سبز حاوی فلاونوئید است و یک ضد التهاب قوی محسوب میشود ضمن این که افزایش فعالیت انسولین را به همراه دارد.
ماهی قزل آلا: این نوع ماهی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت است و به عنوان یک منبع بسیار غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ محسوب میشود و آنهم برای کاهش التهاب و کاهش سطح قند خون.
بلغور جو: این نوع غله نیز سطح قند خون را تحت کنترل نگه میدارد. فیبر موجود در جوی دو سر حاوی بتاگلوتان است و اثرات مفیدی در افراد مبتلا به دیابت دارد.
لوبیا: خوردن یک فنجان لوبیا در روز خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد و کنترل کننده قند خون است.
آجیل: خوردن بادام زمینی در روز، خطر ابتلا به دیابت را تا ۲۱ درصد کاهش میدهد.
منبع:مشرق
در اینجا برخی از پیشنهادهای غذایی خارق العاده برای کاهش خطر ابتلا به دیابت معرفی شده است:
میوههای خانواده مرکبات: مطالعات نشان میدهد که افراد مبتلا به دیابت دچار فقر ویتامین ث. هستند. از این جهت میوههای خانواده مرکبات برای آنها یک میان وعده مهم تلقی میشود. گریپ فروت، پرتقال، لیمو، لیمو ترش و ... دارای خواص شبه انسولینی هستند.
سبزیجات برگ سبز: همه ما میدانیم که این سبزیجات برای سلامت کلی بدن خوب هستند، اما در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نیز میتوانند بسیار موثر باشند. خوردن حداقل یک و نیم وعده از این سبزیجات در روز خطر ابتلا به دیابت را تا ۱۴ درصد کاهش میدهد.
چای سبز: نوشیدن یک فنجان چای سبز در روز خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد. چای سبز حاوی فلاونوئید است و یک ضد التهاب قوی محسوب میشود ضمن این که افزایش فعالیت انسولین را به همراه دارد.
ماهی قزل آلا: این نوع ماهی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت است و به عنوان یک منبع بسیار غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ محسوب میشود و آنهم برای کاهش التهاب و کاهش سطح قند خون.
بلغور جو: این نوع غله نیز سطح قند خون را تحت کنترل نگه میدارد. فیبر موجود در جوی دو سر حاوی بتاگلوتان است و اثرات مفیدی در افراد مبتلا به دیابت دارد.
لوبیا: خوردن یک فنجان لوبیا در روز خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد و کنترل کننده قند خون است.
آجیل: خوردن بادام زمینی در روز، خطر ابتلا به دیابت را تا ۲۱ درصد کاهش میدهد.
منبع:مشرق
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *