ورود به جزییات اتصال نیروگاههای بادی جزء ضرورتهاست
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از پایگاه خبری توانیر، محمدنژاد معاون برنامه ریزی شرکت ساتبا نیز با بیان اینکه برای تحقیق ۵ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر باید زیرساختهای قابل توجهی شکل میگرفت، اظهار کرد: بحث قیمت غیرواقعی انرژی در کشور سالهاست که اجازه ورود تجدیدپذیرها را نداد، اما خوشبختانه در سال گذشته با تدابیر هوشمندانه وزیر وقت، چیت چیان این موضوع توسط سانای سابق و سازمان ساتبا اجرایی شد.
وی بحث اتصال به شبکه را به عنوان یک زیرساخت واقعی در کشور مطرح کرد و افزود: چهاردهمین کشور دنیا به لحاظ ظرفیت نیروگاهی هستیم، اما هنوز کد شبکه مشخصی نداریم اگرچه دستورالعملهای متعددی در این زمینه وجود دارد.
محمدنژاد اظهار کرد: حدود ۲۳۰۰ مگاوات قرارداد خرید تضمینی برق داریم که حدود ۴۰ درصد از این درخواستها مربوط به نیروگاههای بادی است و این نشان میدهد که ورود به جزییات و الزامات اتصال نیروگاهها به شبکه برق کشور جزو ضرورتهاست.
وی مباحث اتصال به شبکه، مقررات و منابع مالی را از جمله زیرساختهای لازمی در این زمینه دانست که باید در دورن وزارت نیرو شکل گیرد.
معاون برنامه ریزی شرکت ساتبا تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم امنیت بیشتری در تامین برق کشور داشته باشیم باید در سبد تامین انرژی کشور منابع را متنوع کنیم و این با توجه به پتانسیلهای قابل توجهی که در کشور داریم امکانپذیر است.