ماهیهای چرب حاوی چربیهای امگا ۳ هستند
طبق نتایج یک مطالعه مقدماتی، افراد مبتلا به لوپوس در صورت گنجاندن ویتامینD و چربی امگا۳ کافی در رژیم غذایی شان احساس بهتری خواهند داشت.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، در مطالعات جداگانه، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو ارتباط دو ماده مغذی یا کمبودشان را با ریسک بالا برخی علائم لوپوس و عوارض آن بررسی کردند.
در یک مطالعه، بیماران مبتلا به لوپوس دارای میزان پایین ویتامین D. در خون شان با ریسک بالاتر آسیب کبدی در مقایسه با افراد دارای میزان کافی این ویتامین مواجه بودند.
در مطالعه دیگر، افرادی که چربی امگا ۳ بیشتری مصرف میکردند علائم خارش با شدت کمتری داشته و کیفیت خواب شان بهتر بود. ماهیهای چرب حاوی چربیهای امگا ۳ هستند.
بیماری لوپوس چندین نوع است که شایعترین آن «لوپوس اریتماتوی سیستمیک» (SLE) است. در بیماری SLE سیستم ایمنی به اشتباه آنتی بادیهای علیه بافت خود بدن تولید میکند. این تهاجم تبعات گستردهای داشته و به پوست، مفاصل، قلب، ریه ها، کلیهها و مغز اسیب میرساند.
طبق اعلام انجمن لوپوس آمریکا، بیماری لوپوس در زنان شایعتر بوده و معمولا در دهههای ۲۰ و ۳۰ سالگی آغاز میشود.
منبع: مهر
در یک مطالعه، بیماران مبتلا به لوپوس دارای میزان پایین ویتامین D. در خون شان با ریسک بالاتر آسیب کبدی در مقایسه با افراد دارای میزان کافی این ویتامین مواجه بودند.
در مطالعه دیگر، افرادی که چربی امگا ۳ بیشتری مصرف میکردند علائم خارش با شدت کمتری داشته و کیفیت خواب شان بهتر بود. ماهیهای چرب حاوی چربیهای امگا ۳ هستند.
بیماری لوپوس چندین نوع است که شایعترین آن «لوپوس اریتماتوی سیستمیک» (SLE) است. در بیماری SLE سیستم ایمنی به اشتباه آنتی بادیهای علیه بافت خود بدن تولید میکند. این تهاجم تبعات گستردهای داشته و به پوست، مفاصل، قلب، ریه ها، کلیهها و مغز اسیب میرساند.
طبق اعلام انجمن لوپوس آمریکا، بیماری لوپوس در زنان شایعتر بوده و معمولا در دهههای ۲۰ و ۳۰ سالگی آغاز میشود.
منبع: مهر
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *