میکروب کلستریدیم یولتولیوم در کنسرو، منجر به مرگ می شود/ در کنسرو مواد غذایی،خودسرانه عمل نکنید

6:24 - 08 آبان 1396
کد خبر: ۳۶۲۲۶۶
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: رشد 100 گرم از میکروب کلستریدیم یولتولیوم در مواد غذایی کم اسید کنسرو ها، می تواند منجر به مرگ بسیاری از مردم شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *