مسابقه هتاکی در حلقه انحرافی اینبار نوبت به جوانفکر رسید!
به گزارش گروه فضای مجازی ، دکتر جواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان هفته گذشته درسی و سومین نشست «انقلاب اسلامی، مخاطرات امروز و فردا» در بخشی از اظهاراتش با اشاره به فتنه سال88 گفت: فتنه ۸۸ هم بهواسطه یک انحراف از دین و نفاق در عمل شکل گرفت که به دنبال آن خروج علیه امام عادل را به دنبال داشت و آنچه درباره احمدینژاد هم شکل گرفت همین مساله است که اسلام وی مبتنی بر فقاهت نبود.
وی افزود: انسان دلش میسوزد اینها نیروهای خود ما بودند، افرادی نبودند که از مریخ آمده باشند و یک انحراف کوچک باعث نفاق سیاسی شده و به دنبال آن خروج شکل گرفت.
بعد از این سخنان، آقای علی اکبر جوانفکر که زمانی مشاور مطبوعاتی و رسانهای آقای احمدینژاد بود، در دفاع از رییس سابقش در مقالهای توهین آمیز بدون آنکه به هیچ یک از مبانی مطرح شده از سوی جواد لاریجانی پاسخ دهد، سعی کرد با ترور شخصیتی، مخاطب را از سخنان روشنگرانه مطرح شده گمراه کند.
مطالب توهین آمیز علیه یکی از چهرههای پرسابقه انقلاب اسلامی و اتهامات مطرح شده در آن مبنی بر «دوری از اسلام فقاهتی» به وسیله کسی مطرح میشود که در سال 1390 به دلیل چاپ مطالب خلاف موازین اسلامی و انتشار تصاویر خلاف عفت عمومی به محرومیت از فعالیتهای مطبوعاتی محکوم شده است!
آقای جوانفكر كه اتهام گلایه مندی حضرت امام؟ره؟ از محمد جواد لاریجانی را در قضیه سلمان رشدی بدون هیچ گونه سند، مدرك ، نقل یا شهادت قابل ارائهای بر وی میبندند، در قبال حكم رسمی امام برای ایشان به عنوان نماینده و سفیر امام در ملاقات با گورباچف، آن هم در معیت و همراهی یكی از استوانههای اسلام فقاهتی، آیت الله جوادی آملی و یكی از مبارزان نستوه، خستگی ناپذیر و زجردیده نهضت امام؟ره؟ یعنی مرحوم سركار خانم مرضیه حدیدچی دباغ چه توجیهی دارد؟
محمد جواد لاریجانی، بارها در فهرست «جامعه روحانیت مبارز»، كاندیدای این مهمترین نهاد سیاسی مبتنی بر« اسلام فقاهتی» برای راهیابی به مجلس بوده و با رأی شهروندان باورمند به اسلام فقاهتی نیز به مجلس شورای اسلامی راه یافته است.
وابستگان ورشكسته جریان انحراف تا حال با كدام نهاد فقاهتی نه پیوند، كه حتی امكان گفت و گو، تعامل و تفاهم یافتهاند؟
جالب اینجاست که جوانفکر، تلاش باطلی دارد که جواد لاریجانی را احیاناً مغضوب بنیانگذار جمهوری اسلامی جلوه دهد، حال آنکه نقشآفرینی سیاسی، فرهنگی و علمی وی در دوران حیات امام راحل؟ره؟ مستمراً ادامه داشته و ارتباط نزدیک وی با ایشان بر کسی از سیاستمداران آن دوران پوشیده نیست که این ارتباط در موارد زیادی به حضور خصوصی در بیت ایشان(ازجمله در دیدار «شواردنادزه» با بنیانگذار جمهوری اسلامی) انجامیده است.
جای بسی تأسف است که جوانفکر با ادعای رسانهای بودن، از یک ترفند کلیشهای وکهنه ژورنالیستی برای عقدهگشایی علیه چهرهای شناخته شده، بهره برده و با ذکر اینکه: «بنده به نقل قولهای مختلف از حضرت امام خمینی؟ره؟ استناد نمیکنم که فرموده است...» رندانه به نقل قولی استناد کرده که تنها منبعش سایتِ معاند و براندازِ «جاعل نیوز» است و اساساً ذکر عنوان «نقل قولهای مختلف» برای این اتهامِ آشکار، خود دروغی است ازسر فرومایگی.
ازسوی دیگر این نقل قولِ ناروا و رذیلانه، نگه نداشتن حرمت وصیتنامه امام راحل؟ره؟ است که خود چنین روزهایی را پیشبینی فرموده و نوشتهاند: «اکنون که من حاضرم، بعضی نسبتهای بیواقعیت به من داده میشود و ممکن است پس از من بر حجم آن افزوده شود؛ لهذا عرض میکنم آنچه به من نسبت داده شده یا میشود، مورد تصدیق نیست؛ مگر آنکه صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان، یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»
جوانفکر، در هیاهوی شبکههای معاند علیه چهرههای ارزشی و تاثیرگذار نظام، تلاش کرده از قافله اتهام زنی ضد انقلاب و اعضای دیگر حلقه انحرافی به شخصیتهای بارز انقلاب عقب نماند و اتهام کهنه و دستمالی شده سیاسی و البته پاسخ داده شدهای چون«مذاکره با یک چهره انگلیسی در سال 76 درباره انتخابات کشورمان را» را علیه محمدجواد لاریجانی ایراد کرده است؛ حال آنکه وی بارها در این زمینه توضیح داده است .
این مطلب را با اظهارات جواد لاریجانی در مورد همین دیدار که جوانفکر آن را تحت عنوان اتهام مطرح کرده به پایان میبریم. جوانفکر البته اتهامی را مطرح میکند که سوژه نخ نمای سالیان گذشته قبل عوامل فتنه بود و سالها باید بگذرد که از گلوی این عضو حلقه انحرافی دوباره تکرار و در بنگاه خبرپراکنی منافقین هم بازنشر شود.
اینکه این موضوع را آن زمان چهرههای افراطی چپ با هماهنگی انگلیسیها مطرح میکنند و بعد هم همان عوامل میشوند چهرههای مطرح طرح غربی کودتای 88 و اینک عناصر حلقه انحراف سعی میکنند دوباره همان پروژه انگلیسی را بازتولید کنند، بسیار قابل تأمل و بررسی است.محمد جواد لاریجانی میگوید: علت این دیدار پیچیده نبود...این ملاقات در محیط سفارت و با حضور کارشناسان مختلف انجام شد.
وی ادامه داده: یکی از کارشناسانی که در آنجا بود با افرادی مثل بهزاد نبوی ( از چهرههای افراطی چپ آن دوران) در ارتباط بود و احساس خطر کرد که اگر به ایران بیایم و این مساله را مطرح کنم اتفاق عجیب غریبی خواهد افتاد. قبل از اینکه به ایران برسم یک نشریه دو صفحهای درست شده و در تیراژ ۲۰ میلیون در سراسر ایران پخش کردهاند.
این دو صفحه هم شاید دو جمله درست داشت اما عمدتاً چیز غلطی بود. در واقع دست پیش گرفتند که پس نیفتند.
لاریجانی افزوده بود: بعداً معلوم شد آنهایی که به من میگفتند با انگلیس مراوده داری، سرشان کجا بند بود. انگلیس هم خودش در این قضیه بیتأثیر نبود. آنها حس کردند گاف دادهاند و به همین دلیل سعی کردند با کمک عواملی که در داخل داشتند، موضوع را جمع کنند. بعضی از دوستانی که الان به سمت غرب غش میکنند در دهه اول انقلاب جزو رادیکالهای درجه یک بودند.
منبع:صبح نو