تشریح اهداف جشنواره فرهنگی مردمی میزان/ ارائه شیوهها و الگوی فرهنگ سازی با شعار " قانون مداری، لازمه جامعه سالم"
مدیر کل فرهنگ حقوقی، قضایی معاونت فرهنگی قوه قضاییه از برگزاری اولین جشنواره فرهنگی مردمی میزان با هدف ارتقاء و توسعه فرهنگ حقوقی قضایی خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، حمیدرضا بتو مدیر کل فرهنگ حقوقی قضائی جامعه معاونت فرهنگی قوه قضائیه، از برگزاری اولین جشنواره فرهنگی مردمی میزان در بهمن ماه سال جاری خبر داد.
مدیر کل فرهنگ حقوقی، قضایی معاونت فرهنگی قوه قضائیه افزود: جشنواره میزان با هدف ارتقاء و توسعه فرهنگ حقوقی قضایی و ارائه شیوهها و الگوی فرهنگ سازی و اصلاح کژتابیها با شعار " قانون مداری، لازمه جامعه سالم" برگزار میشود.
مدیر کل فرهنگ حقوقی، قضایی معاونت فرهنگی قوه قضائیه افزود: جشنواره میزان با هدف ارتقاء و توسعه فرهنگ حقوقی قضایی و ارائه شیوهها و الگوی فرهنگ سازی و اصلاح کژتابیها با شعار " قانون مداری، لازمه جامعه سالم" برگزار میشود.
مدیر کل فرهنگ حقوقی قضایی جامعه معاونت فرهنگی قوه قضائیه در ادامه گفت: از بخشهای دیگر جشنواره طرح نام دارد که علاقمندان می توانند به صورت پوستر و گرافیک با حداکثر دو طرح و کاریکاتورنیز با حداکثر دو طرح به آدرس دبیرخانه ارسال کنند.
بتو به زمان ارسال آثار اشاره و تشریح کرد: شرکت کنندگان آثار خود را حداکثر تا اول دی ماه سال جاری به آدرس MIZANFESTIVAL.COM پایگاه اطلاع رسانی ارسال کنند.
وی گفت: امید است از این آثار در اکرانهای عمومی استفاده کنیم و در پایان این جشنواره برای سال آینده نیز برنامه ریزی خواهد شد.
دبیر اولین جشنواره فرهنگی مردمی میزان در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر انتخاب نام میزان برای این جشنواره افزود: به دلیل اینکه میزان نام مقدسی است که در قرآن نیز ذکر شده و با دستگاه قضایی نیز متناسب است این کلمه برای اولین جشنواره فرهنگی مردمی میزان انتخاب شده است.
بتو در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر تفاوت جشنواره میزان با همایش ملی صبر که سال گذشته برگزار شد، بیان کرد: ما واحدهای مختلفی داریم که صبر یکی از آنها است اما جشنواره میزان موضوعات فرابخشی را تحت پوشش دارد که شاید بخواهیم با آثار دریافتی در جشنواره میزان به ستاد صبر نیز کمک کنیم.
دبیر اولین جشنواره فرهنگی مردمی میزان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چند درصد پروندههای موجود در دستگاه قضایی ناشی از نداشتن آگاهی عمومی است؟ تأکید کرد: تهیه آماری که صرفاً با آگاهی عمومی در ارتباط است مقدورنبوده وانجام نشده است اما درموارد تجربی یقیناً تعداد زیادی از پروندهها به دلیل نبود آگاهی از موازین حقوقی بوده است.
بتو در ادامه تصریح کرد: به عنوان مثال امضا سند بدون اطلاعات بار حقوقی دارد که می تواند باعث ایجاد مشکلات شود یا سرمایه گذاری افراد بدون اطلاع قانونی باعث افزایش حجم پروندههای قضایی می شود.
وی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار مبنی بر حضور اصحاب رسانه در این جشنواره به عنوان شرکت کننده در بخش مسابقات بیان کرد: این موضوع مورد استقبال ما است و سعی خواهیم کرد در سالهای آتی برای ارسال آثار توسط خبرنگاران ونویسندگان برنامه ریزی انجام دهیم تا آنها نیز بتوانند درقالب رقابت بین رسانهها به تهیه آثار مربوطه اقدام کنند.
مدیر کل فرهنگ حقوقی و قضایی جامعه معاونت فرهنگی قوه قضائیه در پایان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی براینکه چه برنامهای برای آثار ارسالی دارید، تصریح کرد: ما در کنار مراسم، محلی را برای نمایش آثار برتر خواهیم داشت و فیلمهای فاخر با همکاری صدا و سیما و با ذکر نام تولید کننده پخش خواهد شد همچنین طرحهایی که قابل اکران عمومی است با هماهنگی شهرداری در سطح شهر اکران خواهد شد وازمحصولات به نحو شایسته استفاده خواهیم کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *