وان پلاس؛ نخستین گوشی بیحاشیه/ گوگل از سیستم پرداخت آنلاین جدیدی رونمایی کرد
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، وان پلاس؛ نخستین گوشی بیحاشیه، نمایشگر گوگل دارای مشکلی جدی است و ... را در بسته فناوری میزان دنبال کنید.
وان پلاس؛ نخستین گوشی بیحاشیه
گجت: به تازگی یکی از کاربران شبکه اجتماعی با انتشار عکس وان پلاس 5 تی (OnePlus 5T) و شعار این گوشی هوشمند، توجه علاقمندان به وان پلاس را به خود جلب کرده است. اگرچه این نخستین عکس وان پلاس 5 تی نیست اما احتمالا بیش از تصاویر قبلی به واقعیت نزدیک خواهد بود. علاوه بر تایید اطلاعات مربوط به بیحاشیه بودن دستگاه، شعار مخصوص این گوشی با مفهوم نمایشگر بزرگتر با اندازه قبلی نیز دیده میشود. هرچند، به نظر میرسد حالا صفحه مورد نظر از سایت وان پلاس حذف شده است. گفته میشود وان پلاس 5T به صفحه نمایشی 6 اینچی و 18:9 تجهیز و با عرض یکسان با مدل فعلی و البته ارتفاع بیشتر تولید خواهد شد. در نتیجه، تراکم پیکسلی نمایشگر این تلفن هوشمند با وضوح 1080×2160 نیز به اندازه نسل قبلی خواهد بود. سنسور اثر انگشت باز هم در بخش پشتی و البته با فاصلهای نسبتا زیاد از دوربین دوگانه قرار گرفته است. نمایشگر اصلی نیز احتمالا به صورت تخت، همراه با انحنایی اندک در بخشهای کناری طراحی حواهد شد. انتظار میرود وان پلاس 5 تی به عنوان جایگزین پرچمدار فعلی این شرکت، در آینده نزدیک رونمایی شود.
نمایشگر گوگل پیکسل 2 ایکس ال دارای مشکلی جدی است
نمایشگر گوگل پیکسل 2 ایکس ال (Google Pixel 2 XL) به گفته برخی کاربران دارای مشکل است. ایراد در صفحه نمایش گوگل پیکسل 2 ایکس ال سبب نگرانی خریداران شده است. تعدادی از کاربرانی که پرچمدار جدید گوگل را خریداری کردهاند، در تماس با بخش پشتیبانی شرکت، گزارشاتی مبنی بر مشاهده پیکسلهای سوخته در نمایشگر گوگل پیکسل 2 ایکس ال ارائه کردهاند. ویرایشگر وب سایت Android Central اولین نفری بود که این مشکل را گزارش کرد. وی پیش از مطرح شدن این ایراد به صورت گسترده، برای حدود یک هفته از پرچمدار جدید گوگل استفاده کرد. مشکل وی با نمایشگر گوگل پیکسل 2 ایکس ال مربوط به سوختن پیکسلهای دکمههای ناوبری است. بخش پشتیبانی گوگل اعلام کرد به صورتی فعال، مشغول تحقیق بر روی این موضوع است.
گوگل از سیستم پرداخت آنلاین جدیدی رونمایی کرد
زومیت: گوگل بهتازگی از سیستم جدیدی رونمایی کرده است که روند پرداختهای آنلاین را سادهتر و سریعتر از قبل میکند. این سیستم جدید که با اندروید پی (Android pay) ادغام شده است، به کاربران اجازه میدهد که تنها با چند کلیک ساده، اقدام به خریداری محصول مورد نظرشان کنند. روش کار این سیستم بسیار ساده است. هرگاه قصد خرید محصولی از سایتهای شریک گوگل داشته باشید، سیستم «Pay with Google» به کمک اندروید پی، بهسرعت اطلاعات حساب بانکی شما را استخراج میکند. از اینرو فاصله بین انتخاب کالا تا خرید آن تنها چند کلیک ساده است. گوگل امکان دسترسی توسعهدهندگان به این سرویس را با API-های جدید خود فراهم کرده است. بنابراین از این پس میتوان شاهد حضور این ویژگی در اپلیکیشنها و وبسایتها نیز بود. تنها کاری که توسعهدهندگان برای پشتیبانی از این سرویس باید انجام دهند، اضافه کردن چند خط کد از پیش تعیینشده است. البته برای استفاده از این ویژگی در وبسایتها تنها باید از مرورگر کروم استفاده کرد. فعلا تنها فروشگاههای محدودی از این ویژگی پشتیبانی میکنند که شامل دایس در بریتانیا، کایاک در ایالات متحده آمریکا و آیفود در برزیل میشود. اگرچه اکنون تعداد فروشگاههایی که از این سیستم پشتیبانی میکنند اندک است؛ اما اگر به صفحه مربوط به این سیستم در گوگل سری بزنید، شاهد حضور نامهای بزرگی چون دلیورو، جاستایت، ایر بیانبی و هتل تونایت خواهید بود که عبارت «بهزودی» در جلوی نامشان نقش بسته است. اقدام اخیر گوگل، علاوه بر اینکه در پرداختهای آنلاین سهولت بیشتری برای کاربران به ارمغان میآورد، در گسترش پلتفرم اندروید پی نیز نقش بهسزایی ایفا خواهد کرد.
سرعت پردازش اطلاعات در نانو پردازندهها تا هزار برابر افزایش مییابد
مدیکال ساینس: این مبدل میتواند سیگنالهای الکتریکی را در یک مرحله، مستقیما به سیگنالهای پلاسمونی و برعکس تبدیل کند. پلاسمونها امواجی از الکترونها هستند که پس از برخورد فوتونها به فلز، با سرعت نور روی سطح آن به حرکت در میآیند. پلاسمونها در مقایسه با فوتونها بسیار کوچکتر هستند و به همین علت گزینه بسیار مناسبی برای ساخت تجهیزات نانوالکترونیک محسوب میشوند و محققان در تلاشند تا از آنها برای انتقال اطلاعات استفاده کنند. در اغلب فناوریهای پلاسمونی، فرآیند تحریک پلاسمون ها در دو مرحله انجام میشود. در مرحله اول از الکترونها برای تولید نور استفاده میشود و در مرحله دوم از فوتونهای نور برای تحریک پلاسمونها استفاده میشود. اما محققان دانشگاه ملی سنگاپور با استفاده از فرآیندی موسوم به تونلسازی که در آن الکترونها از یک الکترود به الکترود دیگر منتقل میشوند، توانستند پلاسمونها را در یک مرحله فعال کنند. به اعتقاد محققان با ادغام فناوری ساخت نانو الکترونیک با قابلیتهای پلاسمونها میتوان مدارات الکترونیکی بسیار کوچکتر با مصرف بسیار کمتر تولید کرد. مبدل پلاسمونی که توسط محققان ساخته شده است حدود 1000 برابر کوچکتر از اجزای اپتیکی مورد استفاده در نانومدارهای الکترونیکی است. این فناوری قابلیت سازگاری با فناوریهای الکترونیکی موجود را دارد و کاربردهای بسیار متنوعی را در اختیار میگذارد. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Photonics منتشر شده است.