"رئیس جمهوری افغانستان": کشورهای حامی گروه های تروریستی منزوی می شوند
به گزارش سرویس بین الملل ، محمد اشرف غنی که روز جمعه در آیین افتتاح دوازدهمین نشست شهرداران کشورهای عضو نهاد مدنی «شهرداران راه ابریشم» سخن می گفت به حملات تروریستی روزهای اخیر به مراکز نظامی این کشور و تلفات آن اشاره کرد و این نوع اقدامات را محکوم کرد.
وی خطاب به شهرداران و نمایندگان حاضر در این نشست گفت که شما در افغانستانی آمده اید که تحت حملات شبکه های نفرت، ناامیدی و خشونت ترویج می کنند و این شبکه ها در قرن حاضر نباید جایی در جوامع بشری داشته باشند.
وی گفت که هیچ قدرتی در جهان وجود ندارد که بتواند ما را شکست دهد و این گروه ها هیچ وقت نمی توانند به وحدت ملی ما آسیب بزنند و محبت ما نسبت به میهن را از ما بگیرند.
رئیس جمهوری افغانستان در این نشست به اهمیت احیای راه ابریشم اشاره کرد و نقش افغانستان را در اتصال کشورهای آسیایی با جهان مهم ارزیابی کرد.
به گفته اشرف غنی این کشور چهارراه آسیا است و اکنون فرصت برای ایجاد دوباره این چهار راه با شرایط نوین فراهم شده و ایجاد این چهار راه برای هیچ کشوری خطر ندارد ، بلکه فرصت برای آسیا و جهان است که باید در ارتباط باشند.
وی نظام دولت داری شهری را در افغانستان ناکام خواند و گفت که تنها در کابل پایتخت این کشور 75 درصد شهروندان در مناطق بدون طرح جامع زندگی می کنند.
وی گفت که نیاز است تا گفتمان شهرداران راه ابریشم به یک گفتمان بین المللی جاده ابریشم مبدل شود و وسیله انتقال معلومات و دیدگاه را فراهم کنند و هر شهردار ما باید با پنج شهردار دیگر ارتباط برقرار کند تا یک شبکه تشکیل شود.
یازدهمین نشست شهرداران راه ابریشم سال گذشته در ایران و در شهر قزوین برگزار شده بود که با درخواست شهردار کابل از رییس سازمان شهروندان جهان و تائید رئیس جمهوری اسلامی افغانستان تصمیم بر آن شد که دوازدهمین نشست شهرداران راه ابریشم این دوره در شهر کابل برگزار شود.
حوریا برشنا رئیس بخش مطبوعات شهرداری کابل به رسانه ها گفت که در دوازدهمین نشست شهرداران راه ابریشم بیش از 200 شهردار و مقامهای دولتی از کشورهای مختلف حضور دارند .
وی افزد: برگزاری این نشست به سود افغانستان است که فرصت های خوب بازرگانی و سرمایه گذاری در افغانستان را فراهم خواهد کرد.
سازمان شهرهای جاده ابریشم (SRCWC) در سال 2005 میلادی با هدف افزایش همکاری و همگرایی بین چین و کشورهای آسیای میانه و با شعار «ساختن آینده مشترک بر اساس سنت» تاسیس و گسترش یافت و در مسیر های آبی و خاکی جاده ابریشم، 200 شهر از 67 کشور جهان را پوشش داد.