زندگی ۸ میلیون نفر در ۷۲ هزار هکتار بافت فرسوده/ اجرایی نشدن مصوبه تسهیلات بافت فرسوده
به گزارش گروه سیاسی ، مجید کیانپور با انتقاد از اجرایی نشدن مصوبه تسهیلات بافت فرسوده، گفت: هیئت وزیران در سال 93 مصوب کرد تا سالانه 300 هزار واحد مسکونی در سطح کشور از منابع داخلی با معرفی شرکت عمران و بهسازی به متقاضیان وام اعطا شود که بانک مرکزی باید این موضوع را از طریق شورای پول و اعتبار ابلاغ می کرد.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: با ابلاغ و پیگیری ها طی این سه سال تنها 58 هزار واحد یعنی کمتر از 6 .3 دهم درصد واحد به بانک ها برای اعطای تسهیلات معرفی و در واقع از مصوبه مذکور تنها 3.6 دهم درصد اجرایی شده است.
وی با تاکید بر لزوم پیگیری جدی تر مصوبه تسهیلات بافت فرسوده از سوی دولت، تصریح کرد: بانک ها باید بر اساس مصوبه هیئت دولت پای کار بیایند و به وظیفه خود عمل کنند از سویی شورای پول اعتبار و بانک مرکزی نیز باید همکاری مناسبی را برای پرداخت تسهیلات نوسازی داشته باشند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری زندگی 8 میلیون نفر در 72 هزار هکتار بافت فرسوده، گفت: باید با برنامه ریزی منسجم و تامین اعتبارات کافی در جهت نوسازی بافت فرسوده گام برداشت زیرا جان ساکنان بافت فرسوده در معرض تهدید قرار داشته و از سویی این مکان ها تبدیل به مکان های متروکه ای می شوند که معضلات و آسیب های اجتماعی از ناحیه آنها جامعه را تهدید خواهد کرد.
به گزارش خانه ملت نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس دهم، ادامه داد: با بیان اینکه می توان از ظرفیت بخش خصوصی برای نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده استفاده کرد، افزود: شهرداری ها، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، بانک ها و وزارت اقتصاد و امور دارایی باید همکاری مناسبی را برای تدوین بسته حمایتی ویژه ای برای بافت فرسوده تهیه و از سوی هیئت دولت مصوب شود تا بخش خصوصی بتواند فعالیت خود را برای نوسازی انجام دهد و تا زمانی که تسهیلات مناسب پرداخت نشود سرمایه گذاران هیچ انگیزه ای برای سرمایه گذاری در بافت های فرسوده نخواهند داشت.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، افزود: عوارض نوسازی و صدور پروانه باید از سوی شهرداری ها و وزرات کشور رایگان محاسبه شود تا نوسازی توجیه اقتصادی داشته باشد و همچنین باید مشوق های لازم از سوی دولت به صاحبان بافت های فرسوده ارائه شود تا نوسازی تحقق یابد.