کیفیت بد آرد مصرف نمک در نانوایی‌ها را افزایش داده است

11:22 - 24 مهر 1396
کد خبر: ۳۵۸۱۱۲
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه نانوایان تهران با بیان اینکه کارخانجات آرد، مغز گندم را جدا کرده از آن نوول می‌کشند و بعد با اضافه کردن آنزیم آردسازی می‌کنند، گفت: به دلیل کیفیت بد آرد، نانوایان ناچار به استفاده بیشتر از نمک هستند تا بتوانند نان پخت کنند.

برچسب ها: آرد نان قیمت نان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *