نقاشیهایی که قابل خوردن هستند/ بوسیدن ماهی کار دست ماهیگیر داد/ ستارهای که سیارههای خود را میخورد
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، رسانهها در فضای خبری روزانه خود اخبار اختصاصی و عمومی مختلفی را منتشر میکنند که این اخبار بعضا فقط در یک رسانه منتشر شده است. گروه فضای مجازی در نظر دارد هر روز اخبار منتخب فضای مجازی را از سایتها و خبرگزاریها و حتی کانالهای تلگرامی مختلف جمعآوری کرده و در قالب یک بسته خبری منتشر کند. در این بسته همه خبرها و آیتمها با ذکر منبع منتشر میشوند و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست.
زن نیوزلندی با این نقاشی های عجیب معروف شد
دیلیمیل: هزل زکریا با یک خلاقیت بسیار زیبا نقاشی هایی را با مواد خوراکی همچون انبه، سیب، اسفناج، زغال چوب نارگیل ، ماست نارگیل، کرم نارگیل، زردچوبه، کاکائو، شربت کارب و انواع توت ها پدید می آورد و در واقع نقاشی های او قابل خوردن هستند. او نقاشی های زیبای خود را در یک کاسه خلق می کند. او برای کشیدن هر یک از این نقاشی ها شش ساعت وقت صرف می کند. او مواد غذایی را با هم ترکیب می کند تا رنگ های مختلف را به دست بیاورد سپس اقدام به کشیدن نقاشی می کند.
بوسیدن ماهی کار دست ماهیگیر داد
جام جم: ماهیگیر 28 ساله انگلیسی که در نزدیکی «اسکله بوسکومب»، واقع در حومه بندر «بورنموث» انگلستان مشغول ماهیگیری بود تا سر حد مرگ پیش رفت. حادثه زمانی رخ داد که «سم» بعد از صید یک ماهی آن را بوسید تا به نوعی بابت این صید خوب شکرگزاری کند. اما ناگهان ماهی خودش را تکان داد و به دهان وی پرید و وارد گلوی «سم» شد. چیزی نمانده بود که ماهی 14 سانتیمتری که موجب مسدود شدن مجاری تنفسی «سم» شده بود او را بکشد. در حالی که تنفس «سم» قطع شده بود و قلبش از کار افتاده بود تیم پزشکی به محل حادثه رسید و با خارج ساختن ماهی و دادن تنفس مصنوعی قلب او را دوباره به کار بیندازند.
کشف ستاره خورشید مانند که سیارههای خود را میخورد
ایرنا: آنالیز اغتشاش شیمیایی این ستاره نشان می دهد که این سیستم ستاره ای خورشید مانند معادل 15 زمین، سیاره سنگی بلعیده است. رئیس داده های ستاره شناسی در مرکز اختر فیزیک موسسه فلاترون در یک بیانیه خبری اعلام کرد: حتی اگر خورشید ما کل منظومه شمسی را بخورد، بازهم به بی قاعدگی که در این ستاره مشاهده می کنیم نزدیک نخواهد شد. محققان این ستاره سیاره خور را Kronos نامیدند که اشاره ای است به لغت یونانی «تیتان» به معنی کسی که تمام بچه های خود را بعد از تولد می خورد. این ستاره توسط کارشناس اختر فیزیک در دانشگاه پرینستون کشف شد؛ هر چند وی قرار نبود یک ستاره سیاره خور را کشف کند. به واقع، او برای مطالعه زوج های ستاره ای که در امتداد مسیرهای مشابه و با سرعت مشابه حرکت می کنند در حال استفاده از مشاهدات فضاپیمای Gaia سازمان فضایی اروپا بود Kronos برخلاف خواهر ستاره ای خود Krios، دارای غلظت های بالایی از آهن، سیلیکون، منیزیم و لیتیوم بود؛ عناصری که تشکیل دهنده سیاره های صخره ای هستند. ستاره شناسان به دلیل فلزات سنگینی که در لایه های خارجی Kronos یافت می شود، بر این باورند که این ستاره سیاره های سنگی را بیش از یک میلیارد سال بعد از تولدش، خورده است.
بهشتی کوچک در شمال ایران
مشرق: ماسوله اولین شهر تاریخی زنده کشور است که نامش در فهرست آثار ملی ایران قرار دارد. فضای مه آلود ماسوله زبانزد خاص و عام است و طبیعت بهشتگونه آن در کنار جلوه های تاریخی و فرهنگی این شهر، زیبایی آن را دو چندان کرده اند.