زانو درد را با این ۲ خوراکی ریشه کن کنید!
یک متخصص ارتوپد گفت: با مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدانها از بروز دردهای مفاصل و غضروفی جلوگیری کنید.
به گزارش فضای مجازی ،محمدرضا فاخر متخصص ارتوپد اظهار کرد: برای کاهش درد مفاصل و تقویت غضروفها مکملهایی مانند سویا و آووکادو موجود است که علاوه بر خاصیت ضد درد مفاصل، این مواد غذایی ضد التهاب و مسکن محسوب میشوند.
وی بیان کرد: سویا باعث تقویت مفاصل و بازسازی غضروفها شده و در کاهش دردهای مفاصلی و استخوانها اثر بخش و سودمند است و افراد باید مصرف سویا را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهند تا دچار درد مفاصل و مشکل غضروفی نشوند.
فاخر عنوان کرد: سویا حاوی آنتی اکسیدان بوده و افرادی که نسبت به شیر حسیاسیت دارند با خوردن شیر سویا از مواد معدنی و ویتامینهای شیر بی بهره نمیمانند و استخوانهای بدنشان با جذب کلسیم لازم از استحکام کافی برخوردار میشود.
مصرف ماهی سالمون بهترین درمان برای درد مفاصل
وی تاکید کرد: مصرف ماهی چرب سالمون درد مفاصل را تسکین میدهد و امگای ۳ و همچنین ماهی کیلکا سرشار از کلسیم بوده و برای دردهای آرتروزی مفید است.
فاخر اظهار کرد: روغن سیاه دانه با ترکیبی از بادام تلخ باعث کاهش درد آرتروز زانو بوده و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان برای مفاصل سودمند است.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
انهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *