فواید شگفتانگیز سیب رندهشده با دارچین/ مصرف زیاد شیرینی ریسک بیماری قلبی را افزایش میدهد/ درد را تحمل نکنید
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، فواید شگفتانگیز سیب رندهشده با دارچین، مصرف زیاد شیرینی ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد، درد را تحمل نکنید و ... از جمله اخباری است که بسته سلامت میزان امروز به آن ها پرداخته است.
برخی خواص درمانی رازیانه
ایسنا: گیاه رازیانه که بومی منطقه مدیترانه است اکنون در تمامی نقاط جهان پیدا میشود و کاربردهای آن همچون مناطقی که رشد میکند متنوع است. متخصصان گیاهان دارویی معتقدند دانه رازیانه برای کمک به هضم غذا مفید است. همچنین به شل و آرام شدن ماهیچههای سیستم گوارشی کمک کرده و میزان گاز معده، نفخ و گرفتگی شکمی را کاهش میدهد. در واقع چای تهیه شده از دانههای رازیانه برای درمان اسپاسم عضلانی شکمی ناشی از سندرم روده تحریک پذیر، کولیت زخمی، بیماری کرون و دیگر مشکلات سیستم گوارشی کاربرد دارد. بررسی خواص رازیانه نشان میدهد که برخی دیگر از فوائد این گیاه برای بدن شامل کاهش دردهای قاعدگی، درمان کولیک، تنظیم قند خون، کاهش درد و تامین آب بدن هستند.
افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن
مهر: محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذی های موجود در سبزیجات کمک می کند. طبق نتایج این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا موجب افزایش جذب ریزمغذی های سبزیجات شده و فواید سالاد را افزایش می دهد. جذب بهتر مواد مغذی فواید متعددی برای سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد. این مواد مغذی شامل چهار نوع کاروتنوئید- آلفا و بتا کاروتن، لووتیان و لیکوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K است. روغن همچنین جذب ویتامین A را هم افزایش می دهد. نتایج تحقیقات ما نشان می دهد افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر می کند. این مطالعه شامل ۱۲ زن جوان بود که سالادشان را با میزان مختلف روغن سویا، مصرف می کردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش شد. نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در زنانی بود که بیشترین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپخوری داشتند.
یوگا موجب خواب بهتر در مبتلایان به سرطان سینه می شود
محققان دانشگاه تکزاس ۲۲۷ زن تحت شیمی درمانی به دلیل سرطان سینه را به طور تصادفی به سه گروه تقسیم کردند. یک گروه حداقل هفته ای دو بار یوگا انجام می دادند، گروه دیگر یک برنامه ورزشی کششی و گروه سوم درمان عادی (گروه کنترل) دریافت می کردند. شرکت کنندگان یک هفته بعد از پایان برنامه مورد ارزیابی واقع شدند و محققان آنها را سه، شش و ۱۲ ماه بعد تحت نظر داشتند. محققان دریافتند زنان گروه یوگا مشکلات خواب کمتر و خواب آلودگی روزانه کمتری در طولانی مدت در مقایسه با دو گروه دیگر داشتند. مشکلات خواب و خستگی در بین بیماران تحت شیمی درمانی حالتی شایع است. زنان گروه برنامه یوگا یا برنامه ورزش کششی در طول شیمی درمانی، چهار کلاس ۷۵ تا ۹۰ دقیقه ای دریافت کردند. تحقیق قبلی اثبات کرده است که یوگا به شکل موثری موجب کاهش اختلالات خواب برای بیماران مبتلا به سرطان می شود اما این تاثیر شامل گروه کنترل فعال یا در طول دوره بلندمدت پیگیری نبود.
مصرف زیاد شیرینی ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد
مطالعه محققان دانشگاه سوری انگلستان نشان می دهد مردان سالم دارای میزان بالای چربی در خون شان و چربی ذخیره شده در کبدشان بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی قند زیاد بودند. یافته های ما نشان می دهد مصرف مقادیر بالا قند موجب تغییر متابولیسم چربی به شیوه ای می شود که می تواند ریسک بیماری قلبی-عروقی را افزایش دهد. محققان دو گروه از مردان را با میزان بالا یا پایین کبد چرب بررسی کردند و آنها را با رژیم غذایی حاوی قند کم یا زیاد تغذیه کردند. رژیم غذایی حاوی قند کم دارای کالری بیش از ۱۴۰ از لحاظ میزان قند روزانه نبود، درحالیکه ارزش کالری رژیم غذایی حاوی قند زیاد ۵۶۰ کالری بود. بعد از ۱۲ هفته مصرف رژیم غذایی حاوی قند بالا، مردان دارای کبد چرب، تغییراتی در متابولیسم چربی شان مشاهده شد که با افزایش ریسک بیماری قلبی-عروقی، حملات قلبی و سکته مرتبط بود. متابولیسم چربی فرایند بیوشیمیایی است که از طریق آن چربی ها حمل می شوند و در خون تجزیه می شوند و توسط سلول های بدن مورد استفاده قرار می گیرند. نتایج همچنین نشان داد که وقتی گروهی از مردان سالم با میزان پایین چربی کبد مقدار زیادی قند مصرف می کنند، چربی کبد آنها افزایش می یابد و متابولیسم چربی شان شبیه به افرادی است که مبتلا به بیماری کبدی چرب غیرالکلی هستند.
کودکان متولد از مادران سیگاری در معرض اضافه وزن و چاقی
در اولین مطالعه از این نوع، محققان شاخص توده بدنی خواهر و برادرها را در سن ۵ سالگی مقایسه کردند و متوجه شدند مادرانی که در بین بارداری ها سیگار کشیده بودند، فرزند دوم نسبت به فرزند قبلی دارای شاخص توده بدنی بالاتری بود. رابطه بین مادران بارداری که سیگار می کشند و چاقی دوره کودکی، در مطالعات قبلی مشخص شده بود. در این مطالعه داده های مربوط به قد و وزن ۷۰۰ خواهر و برادر در سن ۵.۵ سالگی بررسی شد. نتایج نشان داد مادرانی که در بین بارداری ها شروع به سیگار کشیدن کرده بودند، کودک کوچک تر نسبت به خواهر یا برادر بزرگ تر خودش، شاخص توده بدنی بیشتری داشت. محققان تاکید می کنند رابطه بین سیگار کشیدن مادر و چاقی نوزاد مسئله پیچیده ای است و تا حدودی از طریق سایر فاکتورها هم قابل توضیح است، اما این مطالعه شواهد خوبی را در راستای تقویت رابطه بین این دو نشان می دهد.
؟؟؟
فواید شگفت انگیز سیب رندهشده با دارچین
تسنیم: مصرف انجیر و مویز بهعنوان میانوعده به افزایش مقاومت بدن کمک میکند. مصرف آشی که شامل جو، کمی برنج، سبزی جعفری، سبزی گشنیز، برگ اسفناج و برگ چغندر با روغن زیتون و نمک و کمی زردچوبه باشد، در پاکسازی بدن از مواد زائد کمککننده است. کم کردن مقدار غذا به افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوآنزا کمک میکند چرا که مانع تجمع سموم در بدن میشود. کاهش مصرف تخممرغ پخته و نیمرو به افزایش مقاومت بدن کمک میکند. کاهش مصرف گوشت، لبنیات، تخممرغ بهخصوص پختهشده و نیمرو به افزایش مقاومت بدن کمک میکند و بهتر است برای دریافت پروتئین مورد نیاز بدن، گوشت پرندگان کوچک مثل بلدرچین بهمقدار کم مصرف شود. مصرف سیب رندهشده با دارچین بدن را از بیماری محافظت میکند. استفاده از موادی مانند روغن گاو، اضافه کردن کمی دارچین به چای، مصرف نخودآب بدون گوشت، سیب رنده شده با کمی دارچین به دفع مواد نامطلوب از بدن کمک میکنند که در طب ایرانی تحت عنوان تریاقات و پادزهرها شناخته میشوند.
تهدیدکنندگان دستگاه گوارش
جام جم: رژیم غذایی حاوی قند بالا و فیبر پایین نه تنها فاقد مواد مغذی لازم برای بدن است، بلکه رشد باکتریهای بد و مخمرها را در میکروبیوم روده افزایش میدهد. این شرایط میتواند به التهاب و نتایج ناشی از آن مانند حساسیت غذایی، آلرژی، روده چکه کن، کمبود ویتامین و مشکلات خود ایمنی منجر شود. داروهایی که برای درمان علائم مشکلات سلامت مصرف میکنیم، میتوانند سیستم دفاعی بدن را بیش از پیش تضعیف کنند. مسکنها، استروئیدها، داروهای ضداسید و آنتیبیوتیکها همگی با عملکرد سیستم گوارشی تداخل ایجاد میکنند و به آن آسیب میزنند. هرچند فقط شما و پزشکتان میتوانید تعیین کنید که به چه داروهایی نیازدارید، اما مصرف پروبیوتیکهای باکیفیت و آنزیمهای گوارشی میتواند به بازگشت سلامت دستگاه گوارش کمک کند. حساسیت غذایی، تاثیر مستقیمی بر سلامت دستگاه گوارش دارد و میتواند مشکلات متعدد مانند خستگی، سردرد و درد مفاصل ایجاد کند و ریسک مشکلاتی مانند چاقی، دیابت نوع دو و بیماریهای متابولیک را افزایش دهد. آسانترین راه برای شناخت مواد غذایی که ایجاد مشکل میکنند، این است که به مدت 21 روز، مواد عمده حساسیتزا مانند گلوتن، سویا، تخممرغ، بادام زمینی، ذرت و شیرینکنندهها را قطع کنید. پس از این مدت، دوباره مصرف این مواد را آغاز و به علائم دستگاه گوارش، وزن و سطح انرژی خود توجه کنید. از این که چقدر در مدت قطع مصرف آنها احساس بهتری داشتهاید، متعجب خواهید شد.
حس بویایی و بیماری پارکینسون
پژوهشگران ادعا میکنند با آزمایش بویایی میتوان احتمال ابتلا به پارکینسون را 10 سال پیش از بروز علائمی همچون لرزش، سفتی و خشکی اندامها تشخیص داد. در نتایج این پژوهش مشاهده شده بین تضعیف حس بویایی و پارکینسون در مردان ارتباط قویتری وجود دارد، اما علت این قضیه هنوز مشخص نیست. در این پژوهش، حدود 2500 نفر با میانگین سنی 75 سال تحت آزمایش بویایی قرار گرفتند و از آنها درمورد بوهای شناختهشدهای مانند لیمو، بنزین، پیاز و دارچین سؤال شد. شرکتکنندگان در این پژوهش پس از انجام این آزمایش بهمدت 10 سال زیرنظر قرار گرفتند. طی این سالها، ابتلا به پارکینسون بیشتر در کسانی مشاهده شد که در آزمایش بویایی ضعیفتر از دیگران عمل کرده بودند. پژوهشگران دریافتند این ارتباط در مردان سفیدپوست نسبت به مردان سیاهپوست قویتر است. در این نتایج حتی پس از لحاظ کردن عوامل دیگر فرآیند خطر ابتلا به پارکینسون (مانند مصرف سیگار یا سابقه جراحت جدی در ناحیه سر) تغییری حاصل نشد. پارکینسون یک بیماری مغزی تحلیلبرنده عصبی است که درمان قطعی ندارد. شایعترین علائم این بیماری عبارتند از: لرزش دستوپا و همچنین احساس لرزش در فک و صورت، سفتی عضلات، کندی حرکت و مشکلات تعادلی.
درد را تحمل نکنید
امروز روز جهانی مبارزه با درد است (11 اکتبر)؛ مردم فکر میکنند درد را باید ساکت یا به بیان دیگر حذف کرد و نیازی به تشخیص علت اصلی نیست یعنی اگر سردرد دارند، به صورت خودسرانه و غیرتجویز شده، دارو مصرف میکنند. درد، علامتی از یک ناهماهنگی در فعالیت بدن است. اگر ریشه آن را پیدا نکنیم، همان محرکی که یک حس ساده را ایجاد میکند، میتواند تبدیل به یک بیماری شود؛ مثل دردهای ساده دستگاه گوارش، پروستات، سینه و کلیه که افراد با دارو آن را ساکت میکنند یا با بیتوجهی طی میکنند و بعد از مدتی هم ممکن است به یک بیماری سرطانی تبدیل شود. بعضی سر دردها هم ممکن است ناشی از یک ضایعه فراگیر مثل افزایش فشار مایع مغزی نخاعی باشد. پس ابتدا باید علت را تشخیص دهیم و بعد از اطمینان از این که یک درد ساده است، برای آن مسکن تجویز شود. بیمار نباید درد بکشد یا آن را تحمل کند. حتی دردهای حاد با تشخیص علت باید درمان شوند. تسکین درد، ساز و کار مخصوص به خود را دارد. استفاده از دارو بویژه وقتی علت درد مشخص نیست، عوارض جبرانناپذیری ممکن است داشته باشد.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.