خوردن این گیاهان برای زنان باردار ممنوع است
به گزارش گروه فضای مجازی ، این مهم در مورد غذاها و میوه ها و داروهای گیاهی هم صدق می کند. چرا که هر چیزی مادر می خورد یا می آشامد مستقیما روی جنین تاثیر می گذارد. شاید به همین دلیل است که خیلی از پزشکان حتی استفاده از یک مسکن ساده را نیز به مادر توصیه نمی کنند.
به طور کلی زنان باردار باید از گوشت های خوب پخته نشده، ماهی خام ( در غذای ژاپنی سوشی)، غذاهای دودی، لبنیات غیر پاستوریزه دوری کنند. ولی پنج ماده غذایی و میوه است که بخصوص بهتر است مادران باردار حتی الامکان آن ها را مصرف نکنند تا خطر مادر و جنین را تهدید نکند.
نت نوشت امروز در باره استفاده از شش ماده غذایی به مادران باردار هشدار می دهد.
پاپایای نرسیده یا سبز
این میوه هم خوشمزه هم پرخاصیت است. ولی نرسیده آن حاوی مقدار زیادی اکسی توسین و پروستاگلاندین است که باعث ایجاد انقباضات و اسپاسم های رحمی و خدای نکرده زایمان زودرس یا سقط جنین می شود.
پاپایای رسیده مشکلی ندارد و می تواند مصرف شود. چون حاوی ویتامین های بسیار زیادی است که برای رشد جنین هم لازم است.
آناناس
شاید خیلی ها تعجب کنند. ولی آناناس حاوی بروملائین Bromelain است. این ماده خاصیت ضد آلرژی های فصلی دارد و برای افراد مبتلا به آرتریت فوق العاده است. ولی به دلیل خاصیت نرم کنندگی مفاصل برای جنین مضر است. چون همین ماده می تواند باعث نرم شدن و باز شدن دهانه رحم شود. به همین دلیل در سه ماهه اول بارداری آناناس برای جنین بسیار خطرناک است و خطر سقط جنین را به همراه دارد.
آلوئه ورا
در خاصیت های بیشمار آلوئه ورا هم هیچ شکی نیست. ولی خوب مادران باردار همیشه استثنا هستند و این میوه از گیاهان ممنوع در بارداری است. زنان باردار از هیچ نوع از فرآورده های آلوئه ورا نباید استفاده کنند چون باعث خونریزی و سقط جنین می شود.
آلوئه ورا به دلیل داشتن پروستاگلاندین Prostaglandins و تروم بوکسان Thromboxane باعث خونریزی های شدید می شود. به همین دلیل از هیچ یک از فرآورده هایی که حاوی آلوئه ورا است حتی به صورت یک ماسک صورت نیز بهتر است زنان باردار استفاده نکنند.
شنبلیله
این گیاه هر چند باعث افزایش شیر می شود ولی به دلیل داشتن فیتواستروژن از گیاهان ممنوع در بارداری است. شنبلیله همچنین دارای اکسی توسین است که باعث ایجاد انقباضات رحم و سقط جنین می شود. بنابراین به هیچ وجه در دوران بارداری نباید خورده شود.
ریحان
این سبزی پرخاصیت هم علیرغم این که برای بیماران گوارشی، تنفسی، دیابتی و سرماخوردگی گیاه مفیدی است ولی مثل شنبلیله باعث تحریک انقباض و اسپاسم رحم می شود. به همین دلیل به منظور جلوگیری از کوچکترین صدمه ای که ممکن است به جنین برسد نباید مصرف نشود.
آنقوزه
این ادویه هندی که خوشبختانه در ایران آن را زیاد مصرف نمی کنیم بخصوص برای مادرانی که دارای فشار خون هستند خیلی خطرناک است. از آن جا که مصرف زیاد این ادویه باعث استفراغ و اسهال می شود پیشنهاد می شود حتی به میزان کم هم مصرف نشود.
منبع: نت نوشت