برپایی 4 قرارگاه مرزی امداد و نجات در ایام اربعین و استقرار 4 بالگرد/ افزایش 40 درصدی داروها در اربعین حسینی
به گزارش گروه جامعه خبرمرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات در جلسه شورای معاونین این جمعیت با اشاره به انجام هماهنگی لازم برای پوشش امدادی خدماتی اربعین حسینی گفت: طرح سازمان امداد و نجات به مدت ۱۵ روز و از تاریخ هشتم تا ۲۱ آبان ماه در داخل خاک ایران و عراق اجرایی میشود.
وی با اشاره به انجام هماهنگیهای لازم با سایر نهادها و ارگانهای فعال در اربعین حسینی خاطر نشان کرد: طبق هماهنگیهای انجام شده در مدت اجرای طرح علاوه بر فعالیت و آماده باش پایگاههای امداد و نجات جاده ای؛ ۴ قرارگاه مرزی اربعین حسینی در مرزهای مهران، شلمچه، چذابه و خسروی برپا خواهد شد.
مرتضی سلیمی با تاکید بر استقرار ۳۰ دستگاه آمبولانس آماده عملیات در قرارگاههای مرزی مهران، شلمچه، خسروی و چذابه در زمان اجرای طرح خاطر نشان کرد: همچنین هماهنگیهای لازم برای هماهنگی و استقرار ۴ فروند بالگرد در این ۴ قرارگاه مرزی انجام شده است.
استقرار ۲۵ دستگاه خودروی آمبولانس و ۸ دستگاه اتوبوس آمبولانس در خاک عراق
رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به هماهنگی انجام شده با مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر جهت ارائه خدمات در داخل خاک عراق افزود: با توجه به تجربه سالهای گذشته و جمع بندی نظرات کارشناسی امسال ۳ نفر از نمایندگان سازمان امداد و نجات (ستاد مرکزی، کربلا و نجف) جهت انجام هماهنگیها در کشور عراق مستقر خواهند شد.
وی با تاکید بر تامین و اعزام تیمهای عملیاتی امداد و نجات از استانها به عراق خاطر نشان کرد: استقرار ۸ دستگاه اتوبوس آمبولانس؛ ۲۵ دستگاه خودروی آمبولانس و ۳ دستگاه خودوری ارتباطات رادیویی از استانها برای پوشش امدادی خدماتی مراسم اربعین در دستور کار قرار دارد.
توزیع ۱۲۰ قلم دارو در محلهای استقرار هلال احمر
بنابراین گزارش در این جلسه سید علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر نیز با ارائه گزارشی درباره برنامه ریزیهای انجام شده اربعین حسینی گفت: هماهنگی برنامههای اربعین حسینی از ۲ سال قبل بر عهده وزارت کشور بوده و به همین منظور، ستاد اربعین حسینی در وزارت کشور به ریاست آقای ذوالفقاری (معاون وزیر کشور) تشکیل شده است که بصورت مستمر هر ماه یک جلسه در خصوص اربعین برگزار میشود
وی با اشاره به اینکه ستاد مرکزی اربعین دارای کمیته هایی، چون اسکان، امنیت، امداد و نجات و بهداشت و درمان است، توضیح داد: جمعیت هلال احمر ایران مسئولیت اصلی را در ارائه خدمات امداد و نجات به زائران اربعین در داخل کشور و اداره خدمات بهداشت و درمان در داخل خاک عراق را بر عهده دارد که در این زمینه مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر مسئولیت مستقیم دارد.
اعزام ۱۳۰۰ نیروی عملیاتی و ۱۳۰ مترجم
رئیس مرکز پرشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه ماموریت تیمهای پزشکی هلال احمر ۱۷ روزه است و تا پایان ماه صفر ادامه دارد افزود: امسال ۱۳۰۰ نیروی عملیاتی و ۱۳۰ مترجم برای پوشش این مراسم به عراق اعزام خواهند شد.
مرعشی از افزایش ۴۰ درصدی داروها در اربعین حسینی خبر داد و افزود: ۱۲۰ قلم دارو در محلهای استقرار هلال احمر توزیع خواهد شد و ترکیب داروها بر اساس نوع نیاز در هر مسیر تغییر خواهد کرد.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تاکید کرد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته و هماهنگی با مسئولان عراقی امسال چادرهای بین راهی با به کانکس تبدیل شده و در مکانهای مورد توافق مستقر خواهند شد تا هم شان تیمهای درمانی حفظ شود و هم مردم در فضای بهتر خدمت بگیرند.
انتهای پیام/