پلمب مراکز تولید و عرضه مواد غذایی فاقد پروانه کسب در دستور کار
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی در جلسه کمیته تخصصی پیشگیری از جرایم علیه بهداشت عمومی (امنیت غذایی) بر اجرای ماده 27 قانون نظام صنفی کشور توسط اتحادیه ها تأکید کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری استان آذربایجان شرقی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی در جلسه کمیته تخصصی پیشگیری از جرایم علیه بهداشت عمومی (امنیت غذایی) بر اجرای ماده 27 قانون نظام صنفی کشور توسط اتحادیه ها تأکید کرد.
رضا مسعودی فر با اعلام اینکه بیش از نیمی از اماکن و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در تبریز فاقد پروانه کسب اند، در راستای صیانت از حقوق عمومی و پیشگیری از جرایم علیه امنیت غذایی بر اجرای ماده ۲۷ قانون نظام صنفی کشور توسط اتحادیههای صنوف تأکید کرد.
در این جلسه پس از بحث و بررسی مقرر شد مرکز بهداشت استان لیست تفصیلی اماکن فاقد پروانه را ارائه دهد تا از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف ظرف مدت یکماه نسبت به تعیین تکلیف و اخذ پروانه و یا تعطیلی آنها اقدام شود.
در این جلسه پس از بحث و بررسی مقرر شد مرکز بهداشت استان لیست تفصیلی اماکن فاقد پروانه را ارائه دهد تا از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف ظرف مدت یکماه نسبت به تعیین تکلیف و اخذ پروانه و یا تعطیلی آنها اقدام شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *