روند قیمت فرآورده‌های دامی در سال‌های اخیر/ افزایش ۳۴ درصدی نرخ گوشت در فصل بهار

6:00 - 08 مهر 1396
کد خبر: ۳۵۲۹۶۱
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
بررسی قیمت گوشت گوسفند و بره زنده به صورت زنده تشان می‌دهد که نرخ در سه ماهه فصل بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۴.۷ درصدی را تجربه کرده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *