روز ملی سینما و انتقادات تند سینماگران/فیلمهایی که نمیتوان با خانواده دید/روایت ناصر نصیر از گمشدگان
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیستمین یکمین روز از شهریور ماه 96 با اخبار و حاشیههای فراوانی در حوزه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به روز ملی سینما و نظرات متناقض سینماگران اشاره کرد.
روز ملی سینما/از گلایه های تند بازیگر جوان تا تبریک پرویز پور حسینی به سینماگران
خبرنگار گروه فرهنگی ، به گفتوگو با برخی از فیلمسازان، بازیگران و تهیه کنندگان نشسته و پیام و نظر آنها در قبال روز ملی سینما را جویا شده است.
روز ملی سینما به نوعی دوران همبستگی تمامی سلایق و عقاید سینمایی است و همه سعی میکنند در این روز و هفته از هر طیفی گرد یکدیگر جمع شوند.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی ، به گفتوگو با برخی از فیلمسازان، بازیگران و تهیه کنندگان نشسته و پیام و نظر آنها در قبال روز ملی سینما را جویا شده است.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
دیگر نمیشود فیلمهای سینمای ایران را در کنار خانواده دید/ماهواره عامل اصلی بسیاری از طلاقها است/تقلید از فرهنگ غرب روشنفکری نیست
بازیگر نقش "حرمله" گفت: اگر در جمعی خانوادگی به تماشای فیلم های در حال اکران بنشینم از دیدن این آثار شرم میکنم. سینمای ما چرا و به چه علت به این سمت رفته و به چه بهایی جذب مخاطب میکند و میلیاردی میفروشد؟.
انوش معظمی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، با اشاره به نامناسب بودن فیلمهای در حال اکران گفت: واقعیت اینکه من اکثر آثار سینمایی را مشاهده میکنم و گاهی اوقات در تماشای برخی از فیلمها به خودم میگویم که نمیتوان در کنار خانواده این فیلم را تماشا کرد.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
سریال گمشدگان با واقعیت جامعه سر و کار دارد/همواره برای مجموعههای کمدی از من دعوت میشود
بازیگر سریال شهرزاد گفت: همواره برای سریالهای کمدی از من دعوت میشود و حضور در این نقش و سریال برای من بسیار جذاب بود. در این اثر نقشی کاملاً متفاوت را ایفا کردم و به همین جهت چالش تازهای برای من محسوب میشد.
رامین ناصر نصیر بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص آغاز فیلمبرداری فصل سوم شهرزاد گفت: کمتر میتوانم در مورد فصل سوم شهرزاد صحبت کنم و اخبار از طریق روابط عمومی منتشر خواهد شد. فقط در همین حد که فیلمبرداری فصل سوم آغاز شده است.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
یکی از مهمترین و قابل تاملترین مشکلاتی که این روزها علاقهمندان هنر نمایشی را به خود درگیر کرده هزینه بالای بلیت بسیاری از آثار نمایشی است. به طوری که بلیت تئاتر در تهران بسته به نوع تماشاخانه و سالن تئاتر از 10 هزار تومان آغاز شده و به 100 هزار تومان نیست میرسد.
این در حالی است که اگر یک مخاطب حرفهای و دائم تئاتر بخواهد در طول هفته یک تئاتر را نظاره بنشیند باید ماهانه مبلغی در حدود 200 هزار تومان را تنها برای بلیت در نظر بگیرد که اگر هزینه ایاب و ذهاب و خوراک را به آن اضافه کنیم به حداقل 300 هزار تومان در ماه افزایش مییابد.
دژاکام: تئاتر به یک کالای لوکس برای خانوادههای متمول تبدیل شده است/ تبدیل اثر فرهنگی به کالای فرهنگی ویرانگر است
امیر دژاکام در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری دولتی بر بخش تئاتر گفت: دولت، نهادهای فرهنگی و غیره میتوانند به راحتی در بخش تئاتر فعال بوده و با کمکهای خود در اعتلا فرهنگ و در کنار آن کاهش خطا و جرم تاثیر شایان ذکری بگذارند. تئاتر عنصری فرهنگ ساز در جامعه بوده و از نزدیک با مردم در ارتباط است. باید بستری را فراهم کنیم تا مردم بتوانند به راحتی به دیدن اکثر آثار نمایشی بنشینند.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.