بینی عروسکی ۶۰ سال پیش در اروپا منسوخ شد/عوارض بعد از عمل‌های زیبایی چیست؟

12:00 - 21 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۸۰۳۹
فلسفه جراحی پلاستیک صورت حفظ کارکرد طبیعی صورت و ایجاد یک نمای زیبا و طبیعی است در غیر این صورت عوارض جبران ناپذیری را برای فرد به همراه خواهد داشت.
خطر‌هایی که بعد از جراحی زیبایی شما را تهدید می‌کندبه گزارش گروه فضای مجازی ،طبق آمار‌های ارائه شده از سوی انجمن بین المللی جراحان پلاستیک مربوط به سال ۲۰۱۳، بر محبوبیت عمل‌های جراحی زیبایی در بین زنان افزوده شده است.

ناگفته نماند مردان نیز به دلیل تغییر فیزیولوژیک و چهره به جراحی زیبایی تمایل پیدا کرده اند. شاید شما نیز افرادی را سراغ داشته باشید که برای عمل جراحی بینی خود دلایل دیگری را مطرح می‌کنند مانند رینیت. عمل رینوپلاستی جراحی است که برای بهبود عملکرد بینی و تغییر ظاهر آن انجام می‌شود، اما برای انجام این عمل هم باید نکاتی را در نظر داشته باشید و به این گفته دکتر ابهری متخصص علوم رفتاری هم توجه کنید «۶۵ درصد جراحی‌های زیبایی غیرضروری است و ۸۰ درصد افراد بعد از جراحی بینی به این واقعیت رسیدند که چهره آن‌ها تغییر چندانی نکرد.»

هدف جراحی پلاستیک صورت، حفظ کارکرد طبیعی صورت و ایجاد نمای زیبا و طبیعی است؛ اما در کشور ما افراد زیادی متقاضی تغییرات بسیار روی بینی هستند و بیشتر آن‌ها تمایل دارند، بینی عروسکی داشته باشند؛ ۶۰ سال پیش اروپاییان نیز همین تمایل را داشتند و پس از آن به طور کلی این جراحی‌ها کنار گذاشته شد.

دکتر بابک ساعدی، دبیرعلمی ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران در این باره افزود: طی ۴۰ تا ۵۰ سال گذشته در کشور‌های آمریکایی و اروپایی جراحی بینی به صورتی انجام می‌گرفت که بخش زیادی از غضروف بینی برداشته و بینی پس از جراحی بسیار کوچک می‌شد.

این مسئله عوارضی را به همراه داشت و سبب بروز مشکلاتی برای افراد می‌شد؛ به همین دلیل، نهضتی علیه جراحی بینی شکل گرفت و پس از آن جراحی‌های صورت بیشتر برای حفظ ظاهر فرد و عملکرد آن انجام شد.

جراحی زیبایی روی بینی، گونه و لب بسیار شایع شده است و افراد تمایل دارند لب‌های برجسته، گونه‌های بزرگو بینی عروسکی داشته باشند.

مشکلات سال‌ها بعد از جراحی

وی افزود: اگر ساختار بینی زیاد تغییر کند و جراح از نسج بینی بخش زیادی را بردارد و بینی بیش از اندازه کوچک شود، شاید یک تا دو سال پس از جراحی مشکلی پیش نیاید، اما در آینده به دلیل تنگی دریچه بینی و در پی آن گرفتگی شدید بینی، فرد در تنفس دچار مشکل می‌شود.

وی بیان کرد: ۵۰ درصد مقاومت راه هوایی از بینی صورت می‌گیرد و درواقع نیمی از عمل تنفس از طریق این عضو انجام می‌پذیرد و کوچک شدن اندازه بینی مشکلات زیادی را برای فرد به همراه دارد.

با افزایش سن، قابلیت الاستیسیته پوست کاهش پیدا می‌کند و نوک بینی و عضلات قابلیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد؛ در نتیجه اگر در جوانی جراحی بینی عروسکی انجام شده باشد، دردسرساز می‌شود.

نتیجه جراحی بینی عروسکی در آینده یک نمای فوق العاده زشت برای فرد است که به هیچ عنوان قابل تحمل نیست.

پشیمانی سودی ندارد!

در صورتی که فرد بخواهد بینی عروسکی خود را که دچار آسیب شده است دوباره عمل کند به دلیل این که ساختاری در بینی فرد نمانده است، نمی‌توان برای جراحی مجدد از بینی خود فرد و نسوج او استفاده کرد و باید از غضروف گوش، غلاف عضله گیجگاهی یا از دنده فرد استفاده شود.

فلوشیپ جراحی صورت افزود: این مسئله سبب می‌شود که یک جراحی ساده ترمیمی به عمل جراحی فوق العاده پیچیده تبدیل شود و فرد به جای عمل دو ساعته نیاز به یک جراحی پنج تا شش ساعته داشته باشد.

وی درباره بزرگ کردن بیش از اندازه لب گفت: تزریق بیش از اندازه ژل در لب علاوه بر نمای غیرعادی، گاهی ممکن است کارکرد طبیعی عضلات لب را دچار اختلال کند؛ همچنین این مسئله می‌تواند سبب عفونت لب شود که مشکل آفرین است.

در موارد نادر نیز اگر تزریق ژل در لب با روش درست انجام نگیرد، به بسته شدن عروق لب و سیاه شدن بخشی از لب و از دست دادن این عضو از بدن منجر می‌شود.

مراقب آبسه وعفونت باشید!

تزریق پروتز غیرمعمول که با صورت فرد تناسب نداشته باشد، مشکل آفرین است که یکی از آن‌ها جابه جایی پروتز است؛ چرا که اگر جسم خارجی را با فشار وارد صورت کنیم، سبب جابه جایی آن می‌شود.

اگر از پروتز بزرگ برای گونه استفاده شود، علاوه بر نمای غیر عادی سبب ایجاد فضا زیر پروتز و تجمع مایع می‌شود و فرد را مستعد عفونت و آبسه می‌کند.

ساعدی اضافه کرد: فلسفه جراحی پلاستیک صورت حفظ کارکرد طبیعی صورت و ایجاد یک نمای زیبا و طبیعی است؛ در غیر این صورت عوارض جبران ناپذیری را به همراه دارد بنابراین همه افراد قبل از جراحی لازم است از این موضوع آگاهی داشته باشند و پس از آن برای جراحی اقدام کنند.
 
 
 
 
 
 
 
منبع: تسنیم


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *